Exfol·liant Corporal Mineral i Mantega Corporal Mineral de Mercadona. Aconsegueix una pell perfecta en tan sol dos passos.

Exfol·liant i Mantega Corporal Mineral

26 de setembre de 2017

Una pell perfecta en tan sol dos passos

Sent els minerals del Mar Mort en la teva pell amb l'Exfol·liant Corporal i la Mantega Corporal amb sals del Mar Mort de Mercadona. Aconsegueix una pell perfecta en tan sol dos passos: aplica primer l'exfol·liant corporal, que suavitza la pell seca i esquerdada, i després la mantega, que proporciona suavitat a la pell.

  • Primer pas

Aplica generosament sobre la pell neta i humida l'Exfol·liant Corporal Mineral amb sals del Mar Mort de Mercadona. Fes un massatge pel cos prestant especial atenció als colzes, els genolls i els peus i després retira l'exfol·liant amb aigua tèbia per gaudir de la seva agradable fragància de llet i mel.

  • Segon pas

Després de l'exfol·liant, aplica generosament la Mantega Corporal Mineral de Mercadona sobre la pell neta i humida. Fes un massatge fins la seva total absorció. Usa-la diàriament per gaudir d'una pell suau i hidratada.

Exfol·liant Corporal Mineral i Mantega Corporal Mineral amb sals del Mar Mort. Ja disponibles a Mercadona!

Altres recomanacions:

Si busques hidratar la teva pell de la manera més lleugera possible, prova els Olis en Crema Deliplus, canvien de textura a mesura que els apliques i es transformen en un oli sedós amb un tacte únic.

Si tens el cabell sec, nodreix-lo amb la Línia Argan Oil Deliplus. Un ritual únic de nutrició per al teu cabell.