Escuma Netejadora i Crema Hidratant O’lysee de Mercadona

Escuma Netejadora i Crema Hidratant O’lysee

10 de novembre de 2017

Llueix una pell perfecta amb l'Escuma Netejadora O’lysee de Mercadona que actua netejant la pell en profunditat. Després de netejar, hidrata i nodreix el teu rostre amb la Crema Hidratant.

Escuma Netejadora O’lysee

Fórmula que neteja la teva pell: la seva textura en escuma et proporciona una agradable sensació de neteja i és molt fàcil d'aplicar. Utilitza-la al matí i a la nit sobre la pell del rostre humida i aclareix amb aigua.

Crema Hidratant O’lysee

És la solució ideal per a aquelles pells que necessiten hidratar-se. El seu aplicador amb aerosol és molt fàcil d'utilitzar mentre que el seu sistema B.O.V. permet que el producte no estigui en contacte amb el gas propulsor i mantingui totes les seves propietats. Utilitza-la dues vegades al dia sobre la pell neta.

Ambdues fórmules contenen una gran quantitat d'àloe vera, que juntament amb l'extracte de nenúfar reforça el seu efecte Hidratant i reconforta la pell.

Aplica-les al matí i a la nit i descobreix una pell 10!

Altres Recomanacions

Prova també la Crema de Mercadona Dragon’s Blood, regenera i nodreix la teva pell atenuant les arrugues amb factor protector solar FPS 12 o la Crema Hidratant Deliplus, la portaràs amb tu a tots llocs.

I per a ells, la Línia Vído composta per Sèrum Anti-Edat, Contorn d'ulls Roll-On i Crema Facial Hidratant 24 hores.