Diva de Deliplus presenta una col·lecció per a llavis, ulls i ungles. Combina les seves ombres, llueix llavis i ungles de pel·lícula i dóna-li a la teva pell centelleigs daurats.

Diva: El maquillatge del Nadal

18 de desembre de 2017

Deliplus presenta aquest Nadal la col·lecció Diva, inspirada en els màgics anys daurats del cinema: pintallavis, brillants i perfiladors de llavis, paleta d'ombres, esmalt d'ungles i pólvores il·luminadores corporals. Trobaràs tot el necessari per convertir-te en una veritable estrella.

Els pintallavis

Et sorprendran tant per fora com per dins: el seu packaging amaga un pràctic i funcional mirall en la tapa, amb el qual podràs maquillar els teus llavis on i quan vulguis. Un sistema d'imant assegura el tancament del mirall.

Els pintallavis posseeixen una textura d'espectacular acabat metàl·lic, gran cobertura, lluminositat i amb un color durador. Disponible en 2 tons:

  • Nº01 Granat Perlat Metàl·lic
  • Nº02 Marró Perlat Metàl·lic

Els brillants

Els brillants de llavis d'aquesta col·lecció són de envàs tub; la seva gran quantitat de perla aconsegueix una sensacional cobertura de color i lluminositat de textura molt confortable. Està disponible, també, en dos tons:

  • Nº01 Blanc
  • Nº02 Daurat

Un truc!

Encara que es pot aplicar sol, el brillant de llavis Diva és ideal per combinar amb qualsevol dels pintallavis, creant un efecte volum i de llum inigualable.

Per aconseguir una major definició en l'aplicació és aconsellable que ho apliquis amb un pinzell.

Els perfiladors de llavis

De textura gel, de llarga durada –fins a vuit hores– i disponible en dos tons:

  • Nº 01 Granat Perlat
  • Nº 02 Marró Perlat

La paleta d'ombres

Amb sis tons renovats, que van dels blaus als daurats, la seva textura en pols és d'ús exclusivament en sec. La paleta conté un mirall en el seu interior i un pinzell amb doble aplicador d'esponja, ideal per als retocs.

Els esmalts d'ungles

La col·lecció Diva presenta dos tons, un blau i un altre daurat. A més compta també amb un top coat per a un acabat de cinema.


Les pólvores il·luminadores

La pólvora il·luminadora corporal amb bomba difusora desprèn sobre la teva pell centelleigs daurats.


Altres Recomanacions

Abans d'anar-te'n a dormir no t'oblidis de desmaquillar-te en profunditat i de nodrir el teu rostre. Com? Descobreix l'Escuma Netejadora i la Crema Hidratant O’lysee de Mercadona.