Les cremes corporals Sugarland de Mercadona t’hidraten amb olors delicioses. Edició limitada.

Cremes corporals Sugarland: Edició Limitada

18 de juny de 2018

Sugarland arriba a Mercadona amb dues cremes corporals: Banana Attraction i Vanilla Addiction. Sugarland és una edició limitada de la Perfumeria de Mercadona.

Sugarland t'ofereix una hidratació corporal amb olors delicioses que et transportaran a moments feliços, plens de notes dolces.

Sugarland Banana Attraction

La crema corporal Banana Attraction de Sugarland té una olor irresistible de batut de plàtan i galetes, les postres cremoses de l'estiu per excel·lència.

Sugarland Vanilla Addiction

La hidratant Vanilla Addiction de Sugarland aposta per tot un clàssic: l'olor de pastís de vainilla i poma.

Com utilitzar les cremes corporals Sugarland de Mercadona

Les cremes corporals Sugarland de Mercadona són aptes per a tot tipus de pells.

Per a una aplicació correcta, pots fer un massatge suau circular. La crema s'absorbeix ràpidament a la zona corporal on facis el massatge.

Avantatges de les cremes Sugarland

  • Ús diari: aquestes cremes corporals que trobaràs a La Perfumeria de Mercadona es poden fer servir diàriament. De fet, si tens la pell molt seca, pots aplicar la crema diverses vegades al dia per aconseguir més hidratació.
  • Olors úniques i vitamines per a la pell: a banda de les seves olors inimitables de batut de plàtan i galetes o de pastís de vainilla i poma, les cremes també contenen karité i vitamina E.

Altres recomanacions

Et recomanem que coneguis el procés de Qualitat de les cremes de Mercadona, que se sotmeten a més de 100 controls exhaustius que elaboren desenes de professionals que busquen la millor cura per a la pell.

Descobreix la línia Simply Flowers de Mercadona. Fragàncies de Peònia, Violeta, Rosa, Flor del taronger i Gessamí, que t’embolcallaran la pell amb notes fresques, suaus i romàntiques.