Descobreix Cosmic, la nova col·lecció de Perfumeria inspirada en l'espai i els seus centelleigs.

Cosmic: una col·lecció còsmica

10 de desembre de 2021

Et presentem una de les novetats estrella de la nostra Perfumeria: la col·lecció Cosmic, ideal per regalar aquestes festes. Inspirada en l'espai i els seus centelleigs, inclou dos tipus de productes:

  • Lot Perfum, per a ell i per a ella.
  • Col·lecció de cosmètica.

Lot de perfums

  • Per a ell i per a ella.
  • Conté perfums amb notes florals i cítriques afustades.
  • Disseny d'avantguarda, d'aparença galàctica.

Col·lecció de cosmètica

La col·lecció de cosmètica Cosmic t'ofereix una gamma infinita de possibilitats per als dies i les nits de festa, brillant com el cosmos! Inclou els productes següents:

Imagen Texto 1 Cosmic Shine

Paleta ombres

9 tons d'ombres d'ulls mats, setinades i metàl·liques.

Perfilador ulls duo

2 colors: negre amb centelleigs i gris plata amb centelleigs.

Màscara de pestanyes

Definició i volum modulable.

Imagen Texto 2 Cosmic Shine

Il·luminador

De textura vellutada i acabat multireflex en format diamant. S’aplica amb brotxa per donar llum als pòmuls, l’escot i les espatlles, o amb pinzell per a les zones més petites, com l'arc de les celles, l'envà del nas...

Lips Cosmic

Fluid de llavis mat de llarga durada que es transforma en entrar en contacte amb els llavis. Com? Aplica’l, deixa que s’eixugui i ajunta els llavis. A l’instant, la seva textura mat es transforma en un fluid resplendent i elegant.

Esmalts d'ungles

Esmalts en tons terracota i glitter, per transformar per complet l'acabat i el color de la teva manicura, i donar-li una aparença còsmica.

Imagen Texto 3 Cosmic Shine

Joc ombres intercanviables

Conté 12 ombres d'ulls mats, setinades i metal·litzades, i una paleta de cartó per posar-hi els teus tons preferits i emportar-te’ls a tot arreu. Les combinacions són infinites!

Altres recomanacions

Per mantenir la pell del teu rostre lliure d'impureses, utilitza Bubble Mask, la màscara netejadora i exfoliant efervescent.