Coneix el nostre fluid esponja il·luminador desenvolupat en coloret, il·luminador i bronzejador.

Coloret, il·luminador i bronzejador líquids amb esponja: segueix la tendència!

09 de juliol de 2024

T’apliques l’il·luminador i el coloret líquid amb esponja? És una de les tendències del moment. Les esponges de maquillatge s'han fet molt populars perquè permeten una aplicació suau i uniforme. Per això, hem inclòs un producte innovador en el nostre assortiment fix, un imprescindible de maquillatge de què tothom ja parla.

És l'última innovació de Deliplus Color: un il·luminador que deixa una cobertura impecable i un acabat natural i lluminós. La seva fórmula única s'adapta a la pell i crea un llenç perfecte i radiant. Gràcies a l’esponja integrada, s'aplica de manera molt senzilla i precisa. Atreveix-te a provar-lo i llueix una pell resplendent!

Blush - Coloret facial lluminós

Coloretes faciales luminosos  Mercadona

Descobreix el nostre Blush, el coloret facial indicat per aconseguir un rubor natural i resplendent. Té una textura lleugera que es fon perfectament a la pell i hi aporta un toc de color saludable i una lluminositat que realça les galtes de manera impecable.

Desenvolupat en dos tons:

  • Núm. 01 – Préssec
  • Núm. 02 – Rosa mitjà

Il·luminador i Bronzejador facial fluid:

Iluminador y bronceador facial fluido Mercadona

Highlighter - Il·luminador facial fluid

Aquest il·luminador facial fluid és un producte revolucionari en el món del maquillatge, dissenyat per realçar la lluminositat natural de la pell. La seva fórmula lleugera i sedosa es mescla sense esforç i proporciona una brillantor radiant que t’il·lumina el rostre a l'instant.

Bronzer - Bronzejador facial lluminós

Si vols presumir d'un bronzejat natural i bonic durant tot l'any, aquest bronzejador és just el que et cal. Té una fórmula lleugera que es difumina suaument per donar-te un aspecte bronzejat subtil i ben definit. És ideal per aportar calidesa a la pell o realçar els trets amb un to lluminós d’allò més afavoridor.

Instruccions d'ús:

Bronzer, Bronceador facial luminoso Mercadona

Per obrir el producte, cal girar la part superior on és l'esponja fins a la marca "on". Per tancar el producte i que es mantingui i conservi adequadament, cal girar la part superior fins a la marca "off".

Altres recomanacions

Descobreix el nostre joc de pinzells per maquillar-te amb resultats professionals.

Transforma’t la mirada i perfila't els ulls d’una manera perfecta amb la nostra gamma de perfiladors d'ulls.

Tant si cerques definició com si vols augmentar el volum de les pestanyes, o busques solucions transparents, resistents a l'aigua, etc., les nostres màscares de pestanyes s'adapten a qualsevol necessitat.