Dóna-li més brillantor i lluminositat al teu rostre i llavis amb la nova col·lecció Metalllic Radiance. Es compon de l’il·luminador Strobing en dos tons i dos pintallavis.

Col·lecció Metallic Radiance. Edició limitada

21 de març de 2018

La llum serà la protagonista del teu rostre i llavis gràcies al nou look Metallic Radiance Deliplus d'edició limitada. Aquesta línia de maquillatge està formada per l’il·luminador Strobing en dues tonalitats diferents per a diferents tons de pell, així com per dos pintallavis: el nº01 morat metàl·lic i el nº02 coral metàl·lic.

Prova els efectes de l’il·luminador Strobing

La Perfumeria de Mercadona t'ofereix el seu innovador il·luminador Strobing. Amb ell ressaltaràs la part superior dels pòmuls i el centre del front, que farà que la teva pell resplendeixi aportant-li un aspecte radiant. Pots il·luminar diverses zones del rostre i atorgar-li un toc de llum natural a les zones que desitgis.

L’il·luminador Strobing té una textura cremosa i està disponible en dos tons: el nº01 llum daurada, indicat per a pells mitjanes, i el nº02 llum perlada, per a pells clares.

Com aplicar l’il·luminador Strobing?

L’il·luminador Strobing es pot aplicar tant amb el palpís dels dits com amb una esponja o una brotxa de maquillatge. Les zones més indicades per a la seva aplicació són la barbeta, el septe nasal, la part central del front i la part superior dels pòmuls. Gràcies al seu efecte aconseguiràs una pell d'acabat brillant i resplendent. El teu rostre es mantindrà lluminós i suau durant tot el dia.

Pintallavis Metallic Radiance

Prova el pintallavis que més vagi amb el teu look. Hi ha dos colors diferents, cremosos, hidratants i a la moda: el pintallavis nº01 morat metàl·lic és ideal per destacar els teus llavis, mentre que el nº02 coral metàl·lic, de tonalitat més suau, farà que els teus llavis resplendeixin amb un acabat extra nacrat.

Altres recomanacions

Si t'agrada lluir radiant durant tot el dia, prova el corrector Fix & Cobrent Deliplus, aconseguiràs una alta cobertura i fixació. I per a un pentinat brillant sense que sembli endurit, la laca extra forta Deliplus és la teva aliada a casa i per portar a la bossa, en la seva versió petita.