Si vas amb el teu nadó a la platja o a la piscina, fes servir els Banyadors d’un sol ús Deliplus, molt còmodes.

Banyadors d’un sol ús Deliplus, l'aliat perfecte a l'estiu

06 de juliol de 2020

Coneixes els Banyadors d’un sol ús Deliplus? Són una protecció ideal per a la comoditat del teu nadó. Segur que aquest estiu us voleu divertir junts amb un bon bany al mar o a la piscina. Aquest format de bolquer que vetlla pel confort del nadó dins l'aigua us anirà molt bé.

Banyar-vos és una de les activitats més divertides que podeu fer a l'estiu, però sempre cal tenir cura de la seguretat del nadó, per exemple fent servir braçals i flotadors, dutxant-se abans del bany, acompanyant-lo dins l'aigua i vigilant-lo en tot moment.

Per descomptat, també és molt important seguir els consells de protecció solar. Procura evitar l'exposició al sol durant les hores centrals del dia, posa-li una gorreta i tria un producte adequat per a protegir-li la pell.

L'opció més còmoda per a tu i per al teu nadó

Texto 2 Imagen bañadores desechables

Els Banyadors d’un sol ús Deliplus estan pensats per a fer-los servir tant a la platja com a la piscina. Estan dissenyats especialment per a evitar les fugues de caquetes dins l'aigua.

Aquests bolquers d’un sol ús tenen un teixit suau i transpirable, molt confortable per a la pell delicada del nadó. A més, a diferència dels bolquers tradicionals, no s'inflen a l'aigua, de manera que els petits es poden divertir i passar una estona agradable sense sentir-se incòmodes.

Tanmateix, aquests bolquers d'un sol ús no serveixen per a absorbir el pipí, per la qual cosa et recomanem fer-los servir només durant el temps que estigueu a la platja o a la piscina, i després llençar-los.

Per a fer servir correctament els Banyadors d’un sol ús Deliplus, segueix aquests passos:

1. Posa el banyador d’un sol ús al teu nadó abans d'entrar a l'aigua.

2. Per llençar-lo quan acabi el bany, trenca el banyador pels laterals.

3. El banyador d’un sol ús Deliplus s'ha de llençar a les escombraries, mai al vàter.

Banyadors d’un sol ús Deliplus disponibles a Mercadona

Texto 1 Imagen bañadores desechables

Trobaràs els Banyadors d’un sol ús Deliplus a tots els establiments Mercadona. Estan disponibles en dos formats:

  • Banyadors d’un sol ús Deliplus talla S (de 6 a 11 kg).
  • Banyadors d’un sol ús Deliplus talla M (de 9 a 16 kg).

Aquests banyadors són unisex, de manera que són adients per a tots els nadons. Cada paquet conté 6 banyadors, tots amb un estil estiuenc i dibuixos Disney divertits que li agradaran molt al teu nadó.

A més, les bosses amb els Banyadors d’un sol ús Deliplus són molt pràctiques de transportar. Tenen un sistema d'obertura fàcil, amb el qual podràs obrir i tancar la bossa tantes vegades com calgui.

Aquest estiu, de cap a l’aigua amb els Banyadors d’un sol ús Deliplus!

Altres recomanacions

Després d'un dia esgotador a la platja o a la piscina, no hi ha res millor que un bon bany i l’Aigua perfumada Hippos, ideal per a refrescar i perfumar la mainada.