Snacks para perros Compy

Snacks per a gossos Compy: cors tendres i sucosos

24 de febrer de 2017

Els snacks per a gossos Compy són un complement perfecte per a la teva mascota. El producte Compy Cors Tendres i Sucosos és un deliciós i sucós mos per a gossos de races mitjanes i grans amb forma de cor que encantarà al teu gos, per la seva textura tova fàcilment masticable i la seva elaboració amb carn fresca de pollastre.

La nostra mascota és part de la nostra família, i quina millor manera de demostrar-li quant li vols que usant els snacks per a gossos Compy, perfectes per gaudir a qualsevol moment del dia. Ofereix-los-hi quan es porti bé o simplement per donar-li una satisfacció. Recompensar al teu gos amb snacks ajuda a establir un vincle entre amo i gos, a més de ser de gran ajuda si estàs ensinistrant a la teva mascota.

Beneficis de Compy Cors Tendres i Sucosos


Aquest snack per a gossos Compy, és ideal tant per donar-li un premi al teu gos, com per ajudar a estimular el seu sistema immune i ajudar a millorar la seva salut digestiva gràcies a l'aportació de MOS i B-glucans. Mitjançant els MOS (mannanoligosacàrids) s'ajuda al fet que els bacteris patògens causants de trastorns digestius siguin més fàcilment eliminades a través de la femta. D'altra banda, els B-glucans ajuden a reforçar la defenses de l'organisme activant les cèl·lules clau del sistema immune actuant sobre diferents patògens als primers moments de la infecció.

Amb la seva forma de cor, resulten atractius i sucosos, la qual cosa farà que el teu gos gaudeixi de les estones compartides i de joc amb nosaltres. A més, gràcies a la seva textura, són ideals per a gossos adults amb genives i dents sensibles.

Ofereix-li el teu cor al teu gos i demostra-li quant li vols amb aquest snack per a gossos Compy.


Altres Recomanacions

Si cerques snacks per a la neteja dental, et recomanem la lectura de Snacks Compy per a la neteja dental amb efecte raspallat.

També et pot interessar la lectura de l'article sobre quin tipus de pinso de Mercadona és el més apropiat per al teu gos. Amb recomanacions segons la seva edat, grandària i raça.


Finalment, és interessant llegir la publicació sobre els processos de qualitat del pinso Compy de Mercadona on s'expliquen les matèries primeres i nutrients així com els controls de qualitat.