Pinsos Compy per a gatets, la millor opció per alimentar al teu gatet.

Pinsos Compy per a gatets: La millor opció per alimentar al teu gatet

03 de maig de 2017

En aquesta etapa decisiva és molt important alimentar al teu gatet amb una dieta específica per a un perfecte creixement i desenvolupament. Per a això, Compy ha desenvolupat dos aliments específics per a gatets com són els productes Compy Supreme Gatets, ric en pollastre fresc i arròs i Compy Gatets, ric en aus amb arròs i llet.

Les necessitats d'energia i de nutrients dels gatets són molt més elevades que les dels gats adults i necessiten rebre una alimentació apropiada que permeti un desenvolupament normal que li prepari per a una vida llarga, activa i saludable. Els pinsos Compy per a gatets són la dieta ideal per al nostre gatet des de les 8 setmanes d'edat fins que compleixi un any, ja que la fase de creixement dura en els gatets aproximadament 1 any.

Els pinsos Compy per a gatets han estat formulats tenint en compte les últimes recomanacions realitzades per experts en nutrició d'animals de companyia, per aconseguir una dieta:

  • Equilibrada i nutricionalment completa perquè subministri els nutrients essencials necessaris diaris per al desenvolupament normal del gatet.
  • Concentrada que aporti l'energia necessària tenint en compte la capacitat d'ingesta dels gatets.
  • Saborosa i de petita grandària per assegurar-nos una presa adequada tan important per als gatets.

Els gatets creixen molt ràpidament i doblen el seu pes als 10 dies d'haver nascut. Comencen a ingerir altres aliments sòlids a més de la llet materna, de tal forma que a partir de les 6 setmanes ja poden ser deslletats.

Pinsos Compy per a gatets de Mercadona:

Compy Gatets, ric en aus amb arròs i llet:

  • Els diferents ingredients d'aquest producte fan una explosió de sabors en el mateix plat que encanta als gatets.
  • Està enriquit amb llet especial maternitzada per proporcionar-los llet de gran qualitat cada dia.
  • També conté parets de llevats, font de MOS i β-glucans que ajuden a reforçar les defenses naturals del gatet. L'aportació de greix avícola (font d'omega 6) i biotina, contribueixen al desenvolupament i manteniment d'un pèl suau, abundant i amb una lluentor excepcional. A més, conté un extra de taurina molt important per a un correcte desenvolupament i funcionament del cor i de la visió.

Compy Supreme Gatets, ric en pollastre fresc i arròs:

  • Oli de peix (font de DHA) que afavoreix el desenvolupament del cervell i ajuda a millorar el procés d'aprenentatge dels gatets.
  • FOS i parets de llevats, font de MOS i B-glucans que ajuden a reforçar el sistema immune i a equilibrar la flora intestinal.
  • Yuca schidigera que, juntament amb els FOS, contribueixen a reduir l'olor de la femta i de l'orina.
  • També conté un extra de taurina que intervé en el correcte funcionament i desenvolupament de la visió i del cor, i gràcies a l'aportació combinada de biotina, coure i zinc quelat, contribuïm a què el gat tingui un pèl brillant, sedós i saludable.

A causa del seu alt contingut en nutrients, sabor i digestibilitat, aquests pinsos també estan indicats per a l'alimentació de femelles durant el període de gestació i lactància.

Quan una nova mascota entra a formar part de les nostres vides, la prioritat és que creixi sana i feliç. Per això, els pinsos Compy per a gatets s'adapten a les necessitats específiques del teu gatet permetent que creixi fort i sa. A més, estan elaborats amb matèries primeres de gran qualitat i ofereixen totes les garanties de seguretat alimentària perquè els seus amos puguin estar tranquils sabent que li estan oferint el millor.

Altres Recomanacions

Us recomanem la lectura de la nostra publicació sobre Pinso per a gats Compy Supreme amb Salmó i Arròs on pots conèixer els nutrients necessaris que aporta aquest producte. Una altra recomanació és el nou pinso per a gats Compy Supreme amb Pollastre i Arròs per a les nostres mascotes que prefereixen una alimentació amb pollastre.

Quan un gat és major o té sobrepès, és recomanable la lectura de la nostra publicació sobre el pinso Compy per a Gats obesos o amb sobrepès ja que es tracta d'un pinso que té menys calories però amb els nutrients que necessita per anar reduint pes. Finalment, et convidem a conèixer els nostres processos de fabricació i control en la publicació sobre qualitat del pinso de Mercadona.