Nuevo pienso para gatos Compy Supreme.

Pinso per a gats: Compy Supreme amb Salmó i Arròs

14 de març de 2017

El pinso per a gats Compy Supreme amb peix fresc està elaborat amb ingredients seleccionats d'alta qualitat i molt nutritius per a una fàcil digestió.

El salmó fresc és un peix blau font d'Omega 3, que s'incorpora en forma de pasta refrigerada sense tractament tèrmic anterior, per la qual cosa manté totes les seves qualitats nutricionals. És una font de proteïna molt digestible, de gran valor nutritiu i intens sabor, que ajuda al desenvolupament d'uns músculs forts i sans. A més, els àcids grassos Omega 3 intervenen en el bon funcionament de la funció cognitiva, ja que el DHA ajuda a mantenir la funció del cervell, sense oblidar que aquests àcids grassos essencials ajuden a mantenir un sistema cardiovascular sa.

El pinso per a gats Compy Supreme amb Salmó i Arròs aporta tots els nutrients necessaris per a una vida activa. A més del salmó fresc, conté ingredients seleccionats com l'ou, font de proteïna d'elevat valor biològic i l'arròs, carbohidrat de gran tolerància digestiva i font d'energia.

Aquest producte té una sèrie d'avantatges addicionals gràcies als diversos ingredients que podem trobar en la seva composició, com són:

  • FOS, parets de llevats font de MOS i B-glucans, que ajuden a reforçar el sistema immune i a equilibrar la flora intestinal.
  • Biotina, coure i zinq quelat, que contribueixen a què el gat tingui un pèl brillant, sedós i saludable.
  • Extractes de cítrics, vitamina C i vitamina E com a complex antioxidant, l'aportació combinada de tots ells contribueix en la lluita contra els radicals lliures ajudant a retardar l'envelliment prematur de les cèl·lules de l'organisme.
  • Una aportació extra de taurina, els gats no són capaços de produir tota la quantitat de taurina que necessiten i per això és molt important la seva aportació en l'aliment. Intervé en el correcte funcionament i desenvolupament de la visió, cor i en la reproducció.
  • Yucca schidigera i FOS, l'aportació en la dieta de tots dos contribueix a reduir l'olor de la femta i de l'orina. És molt important estimular als gats a orinar amb freqüència i així reduir el temps de retenció de l'orina en la bufeta.

Totes aquestes característiques fan del pinso per a gats Compy Supreme Salmó i Arròs un aliment nutricionalment complet, ideal per a gats adults des dels 12 mesos fins als 10 anys, a més de ser adequat per a l'alimentació de gates gestants, especialment durant la primera meitat de gestació.

Altres Recomanacions

Si al teu gat li agrada més el pollastre, et recomanem el nou pinso per a gats Compy Supreme amb pollastre i arròs.

I si el teu gat és sènior o té sobrepès, et suggerim el pinso Compy per a Gats obesos o amb sobrepès, que aporta tots els nutrients que el teu gat necessita però ajudant a la seva pèrdua de pes, ja que conté menys calories.