Nou pinso de Mercadona Compy Supreme amb Salmó fresc i Arròs per a gossos de races petites.

Pinso de Mercadona Compy Supreme amb Salmó fresc i Arròs per a gossos de races petites

25 de setembre de 2017

El nou pinso de Mercadona Compy Supreme per a gossos de races petites es tracta d'un producte elaborat amb ingredients seleccionats i altament nutritius per a una vida activa i plena. És fonamental alimentar als gossos amb una dieta equilibrada i nutricionalment completa que els aporti diàriament tots els nutrients necessaris. Per això, aquest aliment ha estat dissenyat per mantenir un òptim estat de salut al llarg de la seva vida i un pes corporal adequat, cobrint les seves necessitats i aportant tot el sabor perquè gaudeixin del seu menjar.

Ingredients de primera qualitat en el pinso Compy

El pinso de Mercadona Compy Supreme per a gossos de races petites conté salmó fresc, el qual s'incorpora en forma de pasta refrigerada perquè es mantinguin totes les seves qualitats nutricionals, a més d'altres ingredients seleccionats com ou, font de proteïna d'elevat valor biològic, i arròs integral i tapioca, carbohidrats d'elevada digestibilitat i tolerància digestiva així com font d'energia.

Beneficis per a la meva mascota d'aquest Pinso de Mercadona per a races petites:

Aquest producte té una sèrie d'avantatges addicionals gràcies als diversos ingredients que podem trobar en la seva composició, com són:

  • FOS + MOS, que ajuden a reforçar el sistema immune i a equilibrar la flora intestinal.
  • Biotina i zinq quelat, que contribueixen a millorar l'aspecte del pèl i de la pell. A més, el zinq quelat és una font mineral d'elevada absorció a nivell intestinal.
  • Complex antioxidant: vitamina C, vitamina E, Seleni, Taurina i Beta-Carotens. L'aportació combinada de tots ells contribueix a neutralitzar els radicals lliures ajudant a retardar l'envelliment prematur de les cèl·lules de l'organisme.
  • Vitamines B6 i C i L-Carnitina. Les vitamines B6 i C ajuden en la formació normal del cartílag i la L-Carnitina ajuda a minimitzar l'acumulació de greix corporal, contribuint a conservar una massa muscular proporcionada i un pes adequat.
  • Oli de peix i farina d'algues (Omega 3). Són dos ingredients que incorporen DHA, que contribueix al desenvolupament del cervell i col·labora en la funció cognitiva.

Compy Supreme amb Salmó fresc i Arròs per a gossos de races petites és un pinso de Mercadona molt complet i equilibrat, elaborat amb ingredients de primera qualitat, sent el salmó fresc el primer ingredient de la seva composició.

Ha estat desenvolupat per veterinaris experts en nutrició d'animals de companyia, de manera que la dieta a consumir sigui nutricionalment completa i subministri tots els nutrients necessaris diaris, concentrada, saborosa i de grandària adaptada a les races petites per assegurar-nos una presa adequada, a més de molt digestible amb ingredients de molt alta qualitat.

Altres Recomanacions

Recomanem la lectura de Noves fórmules de pinsos Compy sobre les noves fórmules desenvolupades per experts per satisfer les necessitats nutricionals dels gossos.

També pots descobrir quin és el tipus de pinso de Mercadona per a gos més apropiat per a la teva mascota.