Noves fórmules en els pinsos Compy de Mercadona.

Noves fórmules de pinsos Compy de Mercadona per a Gossos de Races Mitjanes i Grans

26 de abril de 2017

Dins dels productes Compy de Mercadona pots trobar els pinsos per a gossos adults “Compy Adults amb Pollastre i Cereals” i “Compy Adults amb Bou, Pollastre, Verdures i Arròs”. Les seves noves fórmules han estat desenvolupades per veterinaris experts en nutrició per satisfer les necessitats nutricionals del teu gos i amb tot el sabor que requereix perquè gaudeixi del seu menjar.

Nou Compy de Mercadona per a Gossos adults amb Pollastre i Cereals

El nou pinso Compy de Mercadona amb Pollastre i Cereals és un aliment complet per a gossos de races mitjanes i grans. Ara amb més proteïnes, grasses i vitamines per ajudar a l'enfortiment dels ossos, a mantenir un pèl brillant i saludable així com un organisme en equilibri i harmonia per a la teva mascota.

La seva nova fórmula és:

  • Més saborosa: Amb pollastre com a font de proteïna digestible i saborosa que ajuda al manteniment de la massa muscular del teu gos.
  • Més energètica: S'ha incrementat el contingut en greix de la recepta original aportant més energia i vitalitat per a una vida activa i plena.
  • Més concentrada: Pel fet que la nova recepta està més concentrada, el teu gos estarà perfectament alimentat ingerint una dosi més reduïda.
  • Amb més vitamines i minerals: També s'han afegit més vitamines i minerals:

- Vitamina A, important per a la visió, la salut de la pell, la reparació dels teixits i necessària per al correcte desenvolupament de l'esquelet i la fertilitat de l'animal.

- Vitamina D3, també coneguda com “vitamina antirraquítica”, és molt important per als ossos i dents ja que regula el metabolisme del fòsfor i del calci.

- Vitamina E, que actua com antioxidant cel·lular i ajuda a mantenir un sistema immunitari fort.

- Vitaminas del grupo B, fonamentals en el metabolisme de greixos, carbohidrats i altres processos metabòlics permeten que el gos tingui una major vitalitat i millor aprofitament dels nutrients.

- Zinc, fonamental en la cura del pèl, pell i ungles.

Nou Compy de Mercadona per a Gossos adults amb Bou, Pollastre, Verdures i Arròs

Amb formes, textures i gustos diferents, la nova fórmula del pinso multipartícula Compy Adults amb Bou, Pollastre, Verdures i Arròs té una gran varietat de sabors com bou, pollastre, pèsols, blat de moro i arròs, per la qual cosa resulta un aliment saborós i ofereix una dieta equilibrada i completa:

  • Gran sabor: Amb formes, textures i gustos diferents perquè el seu gos gaudeixi d'una gran varietat de sabors com bou, pollastre, pèsols, blat de moro i arròs en el mateix plat.
  • Més energia: amb un contingut en greix major que aporta més energia i vitalitat per a una vida activa i plena.
  • Més concentrat: El teu gos estarà perfectament alimentat ingerint una dosi més reduïda.
  • Més vitamines i minerals: Perquè l'organisme de les nostres mascotes estigui en equilibri i harmonia, a aquest pinso multivitamines (A-D-I-B) se li ha augmentat la dosi de les següents vitamines:

- Vitamina A, important per a la visió, la salut de la pell, la reparació dels teixits i necessària per al correcte desenvolupament de l'esquelet i la fertilitat de l'animal.

- Vitamina D3, també coneguda com “vitamina antirraquítica”, és molt important per als ossos i dents ja que regula el metabolisme del fòsfor i del calci.

- Zinc, fonamental en la cura del pèl, pell i ungles.

Indicacions per al consum del pinso Compy de Mercadona

Tant el “Compy Adults amb Pollastre i Cereals” com el “Compy Adults amb Bou, Pollastre, Verdures i Arròs” són aliments ideals per a gossos adults que tinguin una activitat normal, és a dir, que no es trobin gestant, lactant, realitzant treballs extrems, fent exercici físic excessiu, ni estiguin subjectes a temperatures extremes. En l'etapa adulta és fonamental alimentar al gos amb una dieta equilibrada i nutricionalment completa que aporti diàriament tots els nutrients necessaris per mantenir un òptim estat de salut al llarg dels anys.

El teu gos ja ha provat algun d'aquests dos nous productes?

Altres Recomanacions:

Et recomanem llegir aquest article si vols conèixer més sobre la qualitat del pinso Compy de Mercadona.

També és fonamental la higiene i la cura de les nostres mascotes per mantenir un òptim estat de salut. Per això, et recomanem la lectura sobre les pipetes per a gossos de Mercadona i els collars per a gossos.