Pinsos Compy per a gossos, la millor opció per alimentar al teu gos.

Nova gamma Compy Supreme amb carn i peix frescs

23 de maig de 2017
  • Mercadona llança els primers productes d'aquesta nova gamma de pinsos per a gos amb carn i peix frescs.

Per a l'elecció del millor aliment per al teu gos, és imprescindible tenir en compte l'estat fisiològic i característiques de l'animal i la seva edat ja que no té les mateixes necessitats un gos adult de raça mitjana o gran que un gos adult de raça petita, o un cadell, al que cal aportar els nutrients necessaris per a les primeres etapes de la seva vida.

La qualitat dels aliments per a gossos també és un factor molt important a tenir en compte, ja que és necessària una alimentació adequada per mantenir a la nostra mascota en un estat òptim de salut, contribuint d'aquesta manera a evitar manques nutricionals.

Un altre factor rellevant és el desitjable que pot resultar l'aliment per a la teva mascota. L'aliment per al teu gos ha de tenir un adequat equilibri entre nutrició i sabor. És fonamental que a la nostra mascota li agradi el que menja.

Per cobrir totes aquestes necessitats neix la nova gamma de pinsos Compy Supreme de Mercadona per a gossos adults (races mitjanes o grans) i cadells amb pollastre fresc i salmó fresc. Aquesta nova gamma sorgeix d'un procés d'innovació mitjançant el qual s'incorpora pollastre fresc i salmó fresc en forma de pasta fresca refrigerada de manera que es mantenen totes les qualitats nutricionals d'aquests ingredients al no tenir un tractament tèrmic anterior. Per tant, són productes que requereixen d'un procés d'innovació per garantir una alta qualitat, nutrició i digestibilitat per a la mascota.

Dins de la gamma de pinsos Compy Supreme per a gossos podem trobar pinsos per a cadells que contenen carn fresca en la seva composició: “Compy Supreme Cadells Pollastre i Arròs 3 kg” per a cadells de races mitjanes i grans i “Compy Supreme Cadells Pollastre i Arròs 800 g” per a cadells de races petites.

Entre la varietat de pinsos Compy Supreme per a gossos adults Mercadona ofereix aquestes opcions amb carn o peix frescs: “Compy Supreme Salmó i Arròs 3 kg” o “Compy Supreme Pollastre i Arròs 3 kg” per als gossos de races mitjanes i grans, i “Compy Supreme Pollastre i Arròs 1,5 kg” per als gossos de races petites.

Tant el pollastre fresc com el salmó fresc són unes fonts de proteïnes molt digestibles, de gran valor nutritiu i intens sabor, que ajuden al desenvolupament d'uns músculs forts i sans. Aporten aminoàcids i àcids grassos essencials, necessaris per a la reparació dels teixits, l'estatus immunitari i la formació del pèl, entre altres beneficis.

Són productes elaborats amb ingredients seleccionats d'alta digestibilitat, que li donen un major valor nutricional al pinso i proporcionen un sabor més intens i irresistible. Per tant, els pinsos Compy Supreme per a gossos amb carn i peix frescs són la millor elecció per alimentar al teu gos.

Aquests productes estan desenvolupats per l'interproveïdor especialista en alimentació i nutrició animal, Bynsa Mascotas, a El Burgo de Ebro (Saragossa) que segueix treballant per desenvolupar nous productes dins de la gamma, com el pinso per a gossos sènior amb carn i peixs frescs.