Nou pinso Compy per a gats: Compy Supreme tracte urinari amb pollastre i arròs.

Nou Pinso Compy Supreme Tracte Urinari, per a gats adults

15 de febrer de 2018

La gamma de pinsos Compy Supreme s'amplia amb el nou Tracte Urinari de Pollastre i Arròs, un pinso per a gats adults dotat d'una fórmula especial pensada per a aquells gats amb tendència a la formació de càlculs urinaris, especialment els càlculs d’estruvita.

A més, aquest pinso per a gats és apropiat per a l'alimentació de les gates gestants, especialment durant la primera meitat de gestació. Al llarg d’aquest període han de menjar, digerir, absorbir i utilitzar gran quantitat de nutrients que els permetin mantenir-se i cobrir les demandes addicionals del creixement fetal i de la producció de llet.

Ingredients de màxima qualitat en el nou pinso Compy

Aquesta varietat de pinso Compy per a gats està feta amb matèries primeres naturals, fresques i molt nutritives d'alta qualitat:

 • El pollastre fresc i l'ou són una font de proteïna molt digestible i saborosa que ajuda al manteniment de la massa muscular. L'oli de peix és font de DHA que ajuda a mantenir la funció cognitiva del cervell.
 • L'arròs és una font de carbohidrats de gran tolerància digestiva que aporta l'energia necessària per a una vida activa i plena.

Alimentació saludable en gats adults

Una bona alimentació és fonamental per mantenir la salut del teu gat en un estat òptim al llarg dels anys. Per a això, el pinso Compy Supreme Tracte Urinari amb pollastre i arròs ha estat desenvolupat per un equip d'experts veterinaris en nutrició d'animals de companyia, perquè l'aliment sigui:

 • Nutricionalment complet, perquè subministri tots els nutrients necessaris.
 • Concentrat, saborós i de petita grandària per assegurar una presa adequada.
 • Molt digestible i amb ingredients de molt alta qualitat.

Com ajuden els pinsos Compy a la salut del teu gat?

 • Control del Tracte Urinari:

En una orina àcida és més difícil la formació de càlculs d’estruvita, així que gràcies a la incorporació de metionina hidroxi-anàloga es minimitza el risc de formació d'aquests càlculs. A més, l’augment saludable dels nivells de sodi ajuda a reduir la formació de càlculs afavorint una major ingesta d'aigua i estimulant la micció.

 • Defensa Natural:

És molt important que els gats adults prenguin un aliment enriquit amb FOS i parets de llevats per ajudar a reforçar el sistema immune i equilibrar la flora intestinal.

 • Visió i Cor:

La taurina intervé en el correcte funcionament i desenvolupament de la visió i del cor. Els gats no són capaços de produir tota la quantitat que necessiten i per això és molt important la seva aportació en l'aliment. En les femelles gestants, la taurina és encara més important per evitar problemes reproductius.

 • Pèl i Pell:

Una bona dieta influeix directament en l'aspecte del pèl i de la pell. Gràcies a l'aportació combinada de biotina, coure i zinc quelat, afavorim que el gat tingui un pèl brillant, sedós i saludable.

 • Complex Antioxidant:

La combinació d'extractes de cítrics, vitamina C i vitamina E contribueix en la lluita contra els radicals lliures ajudant a retardar l'envelliment prematur de les cèl·lules de l'organisme.

 • Odor Control:

L'aportació en la dieta de Yucca schidigera i FOS ajuda a reduir l'olor de la femta i de l'orina. És molt important estimular als gats a orinar amb freqüència i així reduir el temps de retenció de l'orina en la bufeta.


Qualitat del pinso Compy

Els pinsos Compy han estat desenvolupats pel fabricant especialista Bynsa, situat a El Burgo de Ebro (Saragossa), per garantir una dieta equilibrada i completa que aporti diàriament tots els nutrients necessaris.

Durant la fabricació d'aquests pinsos es realitzen rigorosos controls de qualitat des de la recepció de les matèries primeres naturals fins a l'elaboració final del producte, garantint pinsos de la màxima qualitat.

Altres Recomanacions

A Mercadona tenim a la teva disposició altres pinsos per al teu gat. Si tens un gat esterilitzat, t'aconsellem els pinsos de Compy especials per a gats esterilitzats, que eviten el sobreprès i aporten tots els nutrients necessaris.

Si tens un gatet, et recomanem aquests pinsos per a gatets, sens dubte la millor opció per alimentar al teu gatet.

Vols conèixer el procés de fabricació dels nostres pinsos? En aquest vídeo et mostrem com treballem cada dia per aconseguir la màxima qualitat en els nostres pinsos.