Bossa de 3 quilos del nou pinso Compy Mix amb Be, Vedella, Verdures i Arròs per a gossos de races petites

Nou pinso Compy Mini Mix per a gossos de races petites

17 de gener de 2018

El nou pinso Compy Mini Mix amb Be, Vedella, Verdures i Arròs a la venda a Mercadona és un deliciós aliment complet i equilibrat per a gossos de raça petita, elaborat amb matèries primeres naturals per aportar a la dieta de la teva mascota tots els nutrients necessaris i mantenir un òptim estat de salut al llarg dels anys.

Aquest pinso Compy per a gos Mini Mix és un pinso multipartícula format per quatre croquetes diferents: vedella, be, verdures i arròs. La grandària de les croquetes és ideal per facilitar la digestió dels gossos de raça petita, a més de resultar molt saboroses per la varietat de sabors.

Pinso Compy Mini Mix: Fórmula nutritiva amb vitamines i minerals

Per mantenir uns ossos forts, el pinso Compy Mini Mix conté una adequada relació de calci i fòsfor, així com una aportació extra de vitamina D3. La combinació d'aquests elements afavoreix un sistema ossi en bones condicions.

A més, el complex multivitamínic (A-D-E-B) contribueix a mantenir l'organisme de la teva mascota en equilibri i harmonia.

Beneficis del pinso Compy: Benestar intestinal i pèl brillant

La fórmula del pinso Compy Mini Mix conté polpa de remolatxa com a font de fibra moderadament fermentable. Això ajuda a millorar la capacitat d'absorció a nivell de la mucosa intestinal i afavoreix que el gos tingui un correcte funcionament intestinal amb una femta millor formada.

Per la seva banda, el greix d'au actua com a font d'energia i Omega 6, ajudant a mantenir un pèl brillant i més saludable.

Consells d'alimentació Compy

Per a la correcta cura de la teva mascota, recomanem dipositar la quantitat diària recomanada de pinso en la menjadora sense barrejar amb altres productes, llevat d'un canvi d'alimentació. És recomanable no mullar les croquetes ja que la seva consistència normal afavoreix la conservació de la dentadura del teu gos i ajuda a la seva millor digestió.

La majoria dels gossos necessiten un període de temps per adaptar-se a un nou aliment i evitar problemes digestius. Per això, quan canviïs d'un producte a un altre, recorda que hauràs de reduir gradualment l'alimentació actual de la teva mascota, barrejant-la amb el nou aliment durant una setmana, fins que es converteixi en la seva alimentació exclusiva.

Qualitat del pinso Compy

Tots els productes Compy han estat desenvolupats per veterinaris experts en nutrició d'animals de companyia pel fabricant especialista Bynsa, situat a El Burgo de Ebro (Saragossa), per garantir una dieta equilibrada i completa que aporti diàriament tots els nutrients necessaris.

Durant la fabricació dels pinsos Compy es realitzen rigorosos controls de qualitat des de la recepció de les matèries primeres naturals fins a l'elaboració final del producte, garantint pinsos de la màxima qualitat.

Altres Recomanacions

Si busques pinsos Compy per a gossos de races petites et recomanem la lectura de la nostra publicació sobre el pinso de Mercadona Compy Supreme amb salmó fresc i arròs.

També et recomanem llegir aquest article si vols saber més sobre la qualitat en el pinso Compy de Mercadona.