Beneficios de los piensos Compy de Mercadona para las articulaciones de los perros

Beneficis dels pinsos Compy de Mercadona per a les articulacions dels gossos

29 de juny de 2017

Unes articulacions en bones condicions i uns músculs desenvolupats afavoreixen el moviment i milloren la qualitat de vida de la nostra mascota. Per aquest motiu, els pinsos Compy Supreme per a gossos incorporen ingredients específics per a la cura articular del teu gos, a més de nivells adequats de vitamines B6 i C i L-carnitina, les quals afavoreixen el manteniment d'unes articulacions en bon estat.

Com cuidar les articulacions de la teva mascota

Les vitamines C i B6 ajuden a la formació del col·làgen ja que promouen la seva síntesi. La vitamina C ajuda a reduir el risc de pèrdua de cartílag i la progressió d'artritis. Els processos d'inflamació en l'artritis reumatoide estan relacionats amb nivells baixos de vitamina B6 en sang, per la qual cosa una aportació d'aquesta vitamina ajuda a reduir els processos inflamatoris associats a problemes articulars.

La L-carnitina ajuda a minimitzar l'acumulació de greix corporal contribuint a conservar una massa muscular proporcionada i un pes adequat, afavorint així el manteniment de les articulacions en bones condicions. Això resulta molt important ja que els problemes de sobrepès poden resultar molt perjudicials, especialment en races grans durant el desenvolupament.

Compy Supreme per a races mitjanes i grans

A més, els pinsos Compy de Mercadona per a gossos de races mitjanes i grans com són “Compy Supreme cadells 3 kg”, “Compy Supreme Salmó i Arròs 3 kg” i “Compy Supreme Pollastre i Arròs 3 kg”, incorporen també sulfat de condroïtina i glucosamina.

Tots dos ingredients estan implicats tant en el manteniment com en la formació del col·làgen del cartílag. D’una banda, el sulfat de condroïtina té efecte sobre els components del cartílag, ajudant a incrementar la síntesi de proteoglicans i àcid hialurònic, a més de tenir un efecte protector sobre els components del cartílag. D'altra banda, la glucosamina té efecte a nivell cel·lular, ajudant a eliminar els radicals lliures i bloquejant l'acció d'enzims responsables de la degradació del cartílag, a més de tenir efecte antiinflamatori.

Els beneficis dels pinsos Compy Supreme contribueixen a millorar la salut articular del teu gos, a més d'alimentar millor el seu futur gràcies a una dieta que inclou ingredients seleccionats i altament nutritius per a una vida activa i plena.

Altres Recomanacions:

Coneixes la nova gamma de pinsos Compy per a gossos? Descobreix Compy Supreme amb carn i peix frescs.

Una de les nostres recomanacions de lectura és la nostra publicació sobre els processos de qualitat del pinso de Mercadona.

I, si cerques snacks per a la teva mascota, et recomanem Snacks Compy per a la neteja dental amb efecte raspallat.