Citronela mercadona

Polsera Citronel.la: Aquest estiu posa-li-ho difícil als mosquits

01 de agost de 2016

Arriba l'estiu i, amb ell, sempre apareixen els molests mosquits com convidats no desitjats. Aquest any t'oferim un agradable remei per llevar-te'ls de damunt, la nova Polsera Citronel.la de Mercadona.

Pulsera Citronela de MercadonaPolsera Citronel.la de Mercadona

La Polsera Citronel.la de Mercadona ofereix una protecció per a tota la família contra els mosquits. L'efecte és instantani i amb la major comoditat, doncs només has de posar-te la polsera com un accessori més i espantaràs als mosquits de la zona.

Recomanem que els adults es posin la polsera en el canell, i els nens en el turmell. El seu ús en nens és recomanable a partir dels 3 anys d'edat.
A més, aquesta polsera t'ofereix una fragància molt agradable a Citronel.la que, no obstant això, per als mosquits actua en forma de repel.lent.

La Polsera Citronel.la de Mercadona et servirà aquest estiu per posar-li-ho difícil als mosquits en qualsevol lloc, ja sigui durant un passeig per la muntanya, gaudint d'un gelat al parc, durant una pel.lícula al cinema d'estiu, etc. La Polsera Citronel.la és efectiva tant a l'aire lliure com en recintes tancats.
El seu efecte sobre els mosquits és de desorientació en notar la fragància que ells no poden suportar i que per a les persones transmet una aroma perfumada amb Citronel.la molt agradable. Una forma efectiva i còmoda de defensar-se dels mosquits aquest estiu.

Altres recomanacions

A Mercadona podràs trobar l'agradable aroma de citronel.la en altres productes, com els Pegats de Citronel.la de Mercadona, que podem col.locar a la roba i en gratar-los, alliberaran l'aroma, o el Body Spray de Citronel.la de Mercadona que podràs trobar a la nostra Perfumeria.

¿Quieres más consejos y conocer todos los nuevos productos de Mercadona para este verano? Ya está disponible la nueva revista de Mercadona, con una especial dedicación a la protección e hidratación de la piel durante esta época.