Barre los suelos de tu hogar con la Escoba multiusos Bosque Verde, ya disponible en Mercadona.

Nova Escombra multiusos Bosque Verde, ideal per escombrar tot tipus de sòls.

12 de abril de 2017
  • Després d'un procés d’ #innovació, arriba a totes les botigues de Mercadona la nova Escombra multiusos Bosque Verde.
  • La nova escombra es converteix en l'aliada perfecta per a la neteja de tot tipus de sòls: les seves fibres centrals creuades ajuden a realitzar un escombratge perfecte, sense aixecar la pols.

Ja tens disponible a Mercadona la nova Escombra multiusos Bosque Verde, una innovadora fórmula de fibres centrals creuades que permeten obtenir un escombratge perfecte en tot tipus de sòls, sense aixecar pols.

L'Escombra multiusos Bosque Verde de Mercadona és perfecta per utilitzar en els sòls de tota la casa. No pesa i amb ella realitzes un escombratge perfecte amb una passada, gràcies a les seves fibres creuades.

Escombra els sòls amb l'Escombra multiusos Bosque Verde

En ser l'única del mercat que té les fibres centrals creuades aconsegueixes un escombratge perfecte sense aixecar la pols. Les seves fibres suaus no danyen les superfícies. Té un protector de goma en el tac, per evitar danyar mobles si hi ha algun cop.

Obtindràs un bon resultat en tot tipus de sòls, sense esforç.

Quan hagis acabat d'usar-la i estigui bruta, només has de rentar l'Escombra multiusos Bosque Verde amb un sabó neutre i deixar-la assecar.

A més, l'Escombra multiusos Bosque Verde constitueix una demostració més de l'aposta de Mercadona pels productes espanyols, atès que està fabricada per la companyia SP-Berner, les instal·lacions de la qual es troben a les localitats d'Aldaia i Xiva (València).

A més, les seves fibres i tac estan fabricades amb materials ecològics.

Com utilitzar l'Escombra multiusos Bosque Verde

Per escombrar la teva llar amb l'Escombra multiusos Bosque Verde pots fer-ho de la següent manera: per la part de les fibres creuades, d'aquesta manera evitaràs aixecar pols i el resultat serà perfecte.

L'Escombra multiusos Bosque Verde de Mercadona és molt fàcil d'utilitzar i la seva eficàcia és immediata. Amb molt poc esforç, ja que no pesa, s'aconsegueix una neteja perfecta.

Realitza un escombratge perfecte a la teva casa amb l'Escombra multiusos Bosque Verde, que ja tens disponible a Mercadona!

Altres recomanacions

També disposes del Netejador Multiusos Bosque Verde a Mercadona, que si escau inclou un agradable perfum a pi i ofereix un assecat molt ràpid.

Si estàs buscant un producte específic que et permeti eliminar de forma ràpida i fàcil el greix i la brutícia en taulells, forns, fogons i llocs similars, et recomanem utilitzar el Llevagreixos Bosque Verde, d'eficàcia professional i també amb perfum a llimona.