Lejía con Detergente Limón Bosque Verde

Nou Lleixiu amb detergent llimona Bosque Verde, neteja i desinfecció amb un fresc perfum

13 de gener de 2017

Ja tens disponible a Mercadona el nou Lleixiu amb detergent llimona Bosque Verde, una opció ideal per aconseguir la neteja i desinfecció de la teva casa, acompanyada d'un perfum fresc i durador a llimona.


El Lleixiu amb detergent llimona Bosque Verde de Mercadona és perfecte per utilitzar en els sòls de tota la casa. Amb ell és possible netejar i desinfectar cuines, banys i pràcticament totes les superfícies rentables de l'habitatge.

Neteja i desinfecta amb el Lleixiu amb detergent llimona Bosque Verde


En contenir lleixiu no només podràs aconseguir una neteja en profunditat, sinó que a més aconseguiràs la desinfecció adequada per a totes les estades de la casa.
Amb el perfum a llimona, a més, obtindràs una agradable aroma que eliminarà la característica olor del lleixiu i aportarà un toc de frescor a la teva llar.
Quan hagis acabat d'utilitzar el Lleixiu amb detergent llimona Bosque Verde, només has d'assegurar-te de tancar bé el tap per evitar qualsevol fugida i guardar el recipient en un lloc fresc i sec, fins a la propera neteja.
A més, el Lleixiu amb detergent llimona Bosque Verde constitueix una demostració més de l'aposta de Mercadona pels productes espanyols, atès que està fabricat per la companyia SPB Suavizantes y Plastificantes Bituminosos S.L., les instal·lacions de la qual es troben a la localitat de Xest (València).

Com utilitzar el Lleixiu amb detergent llimona Bosque Verde


Per netejar la teva llar amb el Lleixiu detergent llimona Bosque Verde pots fer-ho de les següents maneres:

  • Diluint uns 100 ml (mig got de líquid) en una galleda plena d'aigua. Un cop s'hagi barrejat correctament es pot aplicar sobre la superfície, sense necessitat d'aclarir.
  • Aplicant directament una mica de líquid sobre una baieta humida o directament sobre la superfície que es va a netejar. En aquest cas sí s'ha d'aclarir.
  • Per a una correcta neteja del WC, es pot abocar directament una mica de líquid a l'interior i esperar que actuï durant 1 minut, per posteriorment netejar tota la superfície amb aigua.

El Lleixiu amb detergent llimona Bosque Verde és molt fàcil d'utilitzar i els seus efectes són immediats. Amb molt poc esforç s'aconsegueix una neteja i desinfecció on no caben restes de brutícia i, a més, tot això amb un agradable perfum a llimona.


Mantingues neta, desinfectada i amb el millor perfum la teva casa amb el Lleixiu amb detergent llimona Bosque Verde, que ja tens disponible a Mercadona!

Altres recomanacions


També disposes del Netejallar Multiusos Bosque Verde a Mercadona, que si escau inclou un agradable perfum a pi i ofereix un assecat molt ràpid.
Si estàs buscant un producte específic que et permeti eliminar de forma ràpida i fàcil el greix i la brutícia en taulells, forns, fogons i llocs similars, et recomanem utilitzar el Llevagreixos Bosque Verde, d'eficàcia professional i també amb perfum a llimona.