Aquests darrers temps ens han demostrat que netejar és una tasca que va molt més enllà i que pot convertir la nostra llar en un lloc millor

Netejar és molt més que netejar

06 de maig de 2020

Amb tantes hores a casa, una de les coses que hem après durant aquest període de confinament és que netejar no és només netejar, també és convertir la llar en un lloc millor, gaudir-ne i estrènyer llaços amb la resta de la família que comparteix les tasques, trobar vells records que ens porten a altres moments...

Aprofita per fer una neteja a fons de casa teva

Normalment, fer les tasques de neteja se'ns fa una muntanya; anem sempre justos de temps.

Tanmateix, ara que passem més temps a casa podem aprofitar per netejar-la a fons i fer una bona repassada de tot allò que sempre deixem per a després: finestres, tapisseries de mobles, catifes, electrodomèstics...

Texto 1 Imagen Limpiar Momentos

Tingueu en compte que fer aquest tipus de feina en família pot ser més amè i suportable en aquesta època.

Casa teva necessita una neteja i desinfecció profundes i aquesta és una època apropiada per a fer-les. Neteja tots aquells racons que normalment no pots fer a fons i mantingues la llar lliure de gèrmens i bacteris.

Texto 2 Imagen Limpiar Momentos

La cuina és una estança que es caracteritza perquè hi ha electrodomèstics que no sempre podem netejar amb la freqüència i la dedicació que ens agradaria. Ara és el moment de fer una neteja interna de la rentadora, que n’asseguri el bon funcionament i una bugada impecable.

Segur que tota la família coincidiu que la neteja del forn ha esdevingut una de les tasques principals, ara que l’estem fent servir més que mai per a coure els dolços i els pans que estem cuinant.

També és un bon moment per a netejar el rentaplats i aconseguir el millor rendiment de la màquina i uns resultats perfectes en les rentades.

Tant a la cuina com al bany, aprofita també per eliminar les concentracions de cal que afecten les aixetes, les dutxes, els filtres d'aigua, etc., així com altres superfícies més àmplies.

En definitiva, ara que passes més temps a casa tens una bona oportunitat per netejar i desinfectar tots els racons de la llar: habitacions, terres, rajoles, bany, cuina, electrodomèstics, catifes, tapisseries... Aprofita-la!

Altres recomanacions

Si tens piscina, aquest és un bon moment per a netejar-la i mantenir-la.