Aquest Netejador domèstic desinfectant antibacterià sense lleixiu elimina els gèrmens i els bacteris de la llar i proporciona un perfum agradable.

Netejador domèstic desinfectant antibacterià, sense lleixiu

19 de febrer de 2021

El Netejador domèstic desinfectant antibacterià de Bosque Verde és un netejador ideal per mantenir la llar lliure de gèrmens i bacteris, i garantir la desinfecció correcta de l'habitatge.

La desinfecció és fonamental per prevenir malalties i problemes de salut. Hi ha diferents opcions per realitzar-la, ja sigui amb lleixiu, sense lleixiu, amb alcohols..., tal com t'indiquem a la nostra Guia de neteja i desinfecció. Consulta quins són els productes adequats per a cada necessitat: terres, banys, teixits, objectes d'ús quotidià, etc.

Imagen Limpiador desinfectante

El Netejador desinfectant antibacterià no conté lleixiu i el pots trobar en ampolla i esprai. A més d'aquest producte, hi ha altres desinfectants sense lleixiu pensats per cobrir necessitats concretes, com ara la desinfecció de tèxtils o la desinfecció dels banys.

Característiques del Netejador domèstic desinfectant antibacterià

Les característiques principals d'aquest netejador domèstic multiusos són les següents:

  • No conté lleixiu.
  • Elimina el 99,9 % dels bacteris i fongs.
  • Deixa un perfum agradable i durador.
  • Com que no conté lleixiu es pot fer servir sobre qualsevol superfície de la llar, fins i tot sobre les més delicades: fogons, sanitaris, rajoles, portes, mobles...
  • Es pot utilitzar per a la desinfecció de joguines, sempre que s’esbandeixin amb aigua abundant.

Com s'utilitza el Netejador domèstic desinfectant antibacterià?

Pel que fa a les formes d’ús, cal distingir entre l'ampolla i l'esprai.

Netejador domèstic desinfectant en ampolla

En aquest cas, hi ha dos tipus d'ús:

  • Ús diluït: per netejar. Diluïu 2 taps de producte en 5 litres d'aigua i apliqueu-lo.
  • Ús directe: per desinfectar. Apliqueu el producte directament sobre un drap net i humit, i fregueu la superfície que voleu desinfectar. Deixeu-lo actuar 15 minuts i esbandiu amb aigua.

En tots dos casos, cal esbandir amb aigua abundant si s’aplica en superfícies en contacte amb joguines, nens o animals de companyia.

Netejador domèstic desinfectant en esprai

  • Ruixeu el producte directament sense diluir sobre la superfície que voleu netejar. Deixeu-lo actuar 15 minuts i esbandiu amb un drap net i humit. Eixugueu si voleu obtenir més brillantor.

Cal aplicar el producte en absència d'aliments. Les superfícies tractades s’han d’esbandir amb aigua potable abans de manipular aliments.

*No les llenceu les tovalloletes al WC.

Otras recomendaciones

Saps com desinfectar la roba a la rentadora? Hi ha productes específics que eliminen bacteris i males olors, com el Desinfectant Tèxtil, que a més deixa una olor molt agradable a la roba.

També et recomanem el Desinfectant de Fruita i Verdura per eliminar brutícia, bacteris o residus químics perjudicials per a l'organisme. Descobreix-lo!