Gràcies al nou Netejador de sòls Aromàtic Mediterrani Bosque Verde la teva llar estarà més lluenta, neta i perfumada. Confia en aquest nou producte de Mercadona que serveix per a tot tipus de superfícies.

Netejador de sòls Aromàtic Mediterrani Bosque Verde

19 de abril de 2018

Una de les tasques més costoses quan netejes la teva llar, oficina, restaurant o centre de treball és el manteniment del sòl. Mantenir net el sòl, lliure de taques, amb un aspecte higiènic i brillant i una aroma fresca i agradable ara és possible amb el nou Netejador de sòls Aromàtic Mediterrani Bosque Verde.

Un netejador de sòls per a tot tipus de superfícies

Una de les propietats del nou Netejador de sòls Aromàtic Mediterrani Bosque Verde és la seva eficàcia per a tot tipus de superfícies; des del gres a la pedra, la tarima de fusta o el parquet. És un netejador de sòls suau, no danya els materials, aporta una neteja profunda, un perfum intens i durador i potencia la brillantor de la superfície.

Com usar el nou netejador de sòls Mediterrani

Per utilitzar correctament el netejador de sòls Mediterrani Bosque Verde tan sol has d'afegir 50 ml d'aquest producte en una galleda que contingui uns cinc litres d'aigua. Aquest producte ve en un envàs transparent d'1,5 litres i el seu interior presenta un color ataronjat que farà que el distingueixis a primera vista en les prestatgeries de Mercadona. Prova'l ja i no oblidis tenir-lo sempre a mà entre els teus productes de neteja d'ús quotidià.

Altres recomanacions

Per aconseguir que la teva llar tingui una aroma sempre fresca, dóna-li un toc a la teva roba amb l'ambientador de teixits Bosque Verde. I cuida la teva rentadora i les teves peces de roba amb el neteja rentadores Bosque Verde.