Acompanya aquestes festes amb les nostres xocolates de Pasqua sense gluten.

Xocolates de Pasqua per a unes dolces festes

20 de març de 2018

El costum d'elaborar i intercanviar ous de Pasqua està arrelada en molts països, una tradició que permet que la Pasqua la gaudeixin grans i petits. Mantingues aquesta divertida tradició i fes que tots gaudeixin al màxim amb la varietat de xocolates de Pasqua sense gluten que Mercadona ha preparat per a aquestes dates. Pots trobar productes com els ous amb disquets, figures i piruletes de Pasqua, ous amb els personatges de Els Barrufets o Miraculous i el nostre assortiment de xocolatines.


Ous amb disquets

Els ous de xocolata amb disquets de colors sense gluten són una forma de regalar diversió i sabor en aquestes festes de Pasqua. Estan composts de xocolata amb llet i porten cruixents disquets en el seu interior. Els trobaràs a les prestatgeries de Mercadona, en oueres de sis unitats, embolicats de forma individual… i en divertits colors!


Figures i Piruletes de Pasqua

Les figures i piruletes de Pasqua són productes clàssics en aquestes dates. A Mercadona podràs trobar divertides figures de conillets i gallines, a més d'una selecció de piruletes de xocolata amb diversos dissenys, entre els quals hi ha conills, pollets o gatets. Tant les figures com les piruletes de Pasqua, elaborades amb xocolata amb llet, no contenen gluten. Estan presentades individualment, la qual cosa les converteix en un bonic i dolç detall.


Ous Miraculous i Els Barrufets

Als nens els encanten les sorpreses i els regals ocults, per això aquests ous sense gluten amb els personatges de Miraculous i Els Barrufets els encantaran. Són ous de xocolata d'alta qualitat, embolicats de forma individual amb paper de colors cridaners i amb una sorpresa original i divertida en el seu interior.

Assortit de xocolatines

Les xocolatines Hacendado són una forma alegre de celebrar les festes de Pasqua. Els grans i petits de la casa estaran encantats amb aquest assortiment compost per ous i figurilles elaborades a força de xocolata amb llet sense gluten. Cadascuna d'elles es troba embolicada en brillants i colorits papers.

Converteix aquesta tradició en un divertit joc amagant els ous de Pasqua per la casa o pel jardí, animant als teus amics que els vagin trobant. Segur que tots us divertireu!

Altres recomanacions

Si ets més d'un altre tipus de dolços, les galetes farcides de tiramisú o de gofra amb caramel són una altra forma ideal per endolcir aquestes festes de Pasqua. Si prefereixes una altra opció, prova el nostre pastís d’ametlla amb caramel i cacauets.