Descubre nuestro amplio surtido de Chocolates de Pascua.

Xocolates de Pasqua de Mercadona

31 de març de 2020

La varietat de Xocolates de Pasqua de Mercadona és cada vegada més àmplia, i és que les festes de Setmana Santa i Pasqua no serien el mateix sense aquestes simpàtiques figures de xocolata.

Ja pots trobar a les nostres botigues els tradicionals conills, piruletes, pilotes i ous fets amb xocolates de Pasqua, entre altres figures divertides. Dona un cop d'ull i emporta-te’ls a casa!

Àmplia varietat de Xocolates de Pasqua a Mercadona

Les figures de Pasqua més bones, divertides i originals. Així són les nostres figuretes de xocolata amb llet. Disposes d'un ampli assortiment de figures en què pots trobar el següent:

Capseta de xocolatines

Què amaga aquesta figureta a l’interior? Descobreix la capseta més divertida i plena de sabor.

Conills de Xocolata de Pasqua

Els clàssics conills de xocolata de Pasqua són sempre ben rebuts. Es presenten individualment, en una bonica capsa, ideal per a donar-te un plaer aquestes festes.

300 grams de xocolata amb llet. A més, aquestes figuretes tan bones estan elaborades amb colorants naturals i sense gluten.

Pilotes de Pasqua

Amb la forma d'una pilota de futbol, però de xocolata i a punt per menjar. 300 grams de xocolata amb llet. Sense gluten

Ous de Pasqua

Com mana la tradició, els nostres ous de Pasqua són puntuals a la seva cita.

Sempre amb sorpresa inclosa. Ah! Una dada important: la xocolata és sense gluten.

Figures Pack conillets i pollets de xocolata

Per si no fos prou, en aquest pack trobaràs un pollet i un conill de xocolata, tots dos a la mateixa capsa. Sense gluten.

Broquetes de Pasqua

A qui no li ve de gust una broqueta de llaminadura? Durant aquestes festes, tasta la nostra broqueta en forma d'animals: pollets i conills.

Bosses de xocolates

Assortiment especial de figuretes de xocolates de Pasqua, embolicades amb colors brillants, que es presenta en bosses de 250 g. Sense gluten.

Ous de xocolata amb Disquets de Colors

Un any més, els Ous de Xocolata amb Disquets de Colors segueixen tenint èxit.

Cada ouera conté sis ous petits, embolicats amb colors divertits, que es converteixen en una explosió de gust. És un producte sense gluten.

Ous Mini Choc

Ous de xocolata farcits de llet i amb trossets d'avellana.

Piruletes de Pasqua de xocolata amb llet

Tasta les nostres piruletes de xocolata amb llet de Pasqua, decorades amb els dissenys més originals: conills, ous i pollets, amb l'embolcall i els colors més vibrants. Es presenten en un format de 50 g, sense gluten.

Altres recomanacions

Juga amb els més petits a amagar els ous i les figuretes de xocolata per casa i divertiu-vos buscant-los. Si prefereixes un altre tipus de xocolata, doneu-vos el gust amb les nostres minibarretes de xocolata negra.