Tronco de Navidad y polvorones de Mercadona

Tronc de Nadal i polvorons: la tradició més dolça

19 de desembre de 2016

Viu el Nadal més dolç i tradicional recordant els sabors de sempre i fent que els teus convidats se sentin com a casa.

Aquest any, a Mercadona trobaràs el deliciós Tronc de Nadal, que guarda en el seu interior un bescuit de vainilla amb deliciós farciment de tòfona i cobertura de xocolata amb decoracions nadalenques.

Per als amants de les tradicions, els mantecados i polvorons de Mercadona els recordaran la infantesa amb els sabors de l'ametlla, els mantecados casolans i de llimona… o amb les boletes de coco. Deliciosos!


Descobreix el Tronc de Nadal de Tòfona

Aquest any estrenem un nou Tronc de Nadal en el qual es manté la calidesa i la qualitat de l'any passat però obtenint un acabat més saborós i robust.

A l'interior trobarem un bescuit enrotllat de vainilla amb farciment de tòfona, i en la superfície un banyat de xocolata i decorat amb peces de xocolata blanca en l'arbre de nadal, xocolata negra en les lletres de "Bones festes", i una altra vegada xocolata blanca en el seu estel de Nadal, d'un preciós vermell viu.

Tot el tronc es completa amb la decoració amb confetti de pasta de sucre tova en els mini avets, els bastonets nadalencs o els flocs de neu.

No hi ha Nadal sense els tradicionals polvorons i mantecados

Per als paladars que agraden de les tradicions, els polvorons de Mercadona els recordaran la seva infantesa amb els sabors de l'ametlla, els mantecados casolans, el deliciós mantecado de llimona o les boletes de coco, aquestes últimes sense gluten.

Un plaer per gaudir en família.


Altres Recomanacions

Com a postres, no oblidis també d'oferir als teus convidats els deliciosos torrons d'Hacendado, en 6 varietats sense gluten per gaudir en família.

També, pots oferir-los els Assortiments de Galetes i pastes de Nadal, una irresistible selecció per compartir amb tota la família en aquestes festes tan entranyables.