Descobreix la nostra varietat de gelats de sandvitx i tria el teu preferit.

Tria el teu gelat de sandvitx favorit

10 de juny de 2024

Els gelats de sandvitx són una delícia incomparable. Són els teus preferits? Molta gent els prefereix per permetre’s un capritx dolç a l'estiu. Des del primer mos fins a l'últim, t'ofereixen una combinació perfecta entre sabor i textura.

Però el millor és que aquest clàssic del plaer gelat dona molt de joc i ofereix opcions per a tots els paladars. Et convidem a descobrir-ne la màgia amb totes aquestes varietats de nata, vainilla, xocolata...

Gelats de sandvitx Super nata i opcions petites

Helados de sándwich de Mercadona

  • Super nata: una autèntica onada de cremositat amb gust de nata i cobertura de xocolata amb llet, abraçada per dues galetes exquisides. Paquet de sis unitats.
  • Mini nata: la versió petita de l'anterior. Té una mida ideal per gaudir-ne per postres o com a piscolabis dolç i per compartir amb els amics i la família. Paquet de sis unitats.
  • Mini Vainilla cookie: una altra experiència única en format petit, perquè gaudeixis de la dolça combinació de textures i gustos entre la vainilla i la galeta. Paquet de sis unitats.
  • Mini Choco Cream: un sandvitx petit, però poderós. Cada mos és una explosió de sabor gràcies a la cremositat de la cobertura de cacau que combina amb el gelat i la salsa interior. Paquet de sis unitats.

Gelats de sandvitx de nata i vainilla

Helados de sándwich de nata y vainilla Mercadona

  • Sandvitx de nata: un plaer que no passa de moda mai. Deixa't seduir per aquest gelat de sandvitx, el més tradicional i elegant, un tribut a la senzillesa i el gust autèntic. Paquet de vuit unitats.
  • Sandvitx de nata sense sucres afegits: especialment pensat per als amants del sandvitx de nata, però sense sucres afegits. Tot el gust de la versió clàssica. Només conté sucres naturalment presents. Paquet de vuit unitats.
  • Sandvitx de vainilla (només disponible a les Canàries): una opció clàssica, en què sorprèn el gust intens de la vainilla, perfecta per consumir en la temporada d'estiu. Paquet de vuit unitats.

Altres recomanacions

Explora tota la nostra extensa gamma de gelats i tria el teu favorit.

Busques un capritx dolç per compartir? Tria entre els nostres pans de pessic, bombons, galetes i altres delícies.

Aquest estiu, hidrata’t i refresca’t amb el nostre assortiment d’infusions fredes.