AVÍS DE COOKIES

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".

Els Tirabuixons sense gluten de Mercadona amb bolonyesa vegetal són un plat deliciós perfecte per a persones celíaques i vegetarianes.

Tirabuixons sense gluten amb bolonyesa vegetal

09 de novembre de 2018

Gaudir d'un plat de pasta amb salsa bolonyesa que no porti carn és possible. Els Tirabuixons sense gluten amb bolonyesa vegetal de Mercadona són l'opció ideal per a persones celíaques, vegetarianes i, en general, per a qui vulgui gaudir d'un plat italià deliciós. És una recepta consistent, perfecta per fer front a les baixes temperatures.

Per aconseguir el seu sabor característic, s’acompanya d'una salsa saborosa elaborada amb daus de tofu, tomàquet, pastanaga, ceba, all i orenga.

Segueix el vídeo de la recepta de Tirabuixons sense gluten amb bolonyesa vegetal de Mercadona:

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de pasta sense gluten
  • 1 pot de tomàquet fregit recepta artesanal
  • 1 paquet de tofu
  • 1 ceba seca
  • 1 pastanaga fresca
  • 2 grans d'all
  • 5 g d'orenga
  • 50 g de formatge en pols especial per a pasta
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

Pas a pas:

1. Peleu la ceba, la pastanaga i els alls, i talleu-ho tot a quadradets.

Paso 1 Hélices sin gluten con boloñesa vegetal

2. Talleu el tofu a quadradets.

Paso 2 Hélices sin gluten con boloñesa vegetal

3. Escalfeu una mica d'oli en una cassola i sofregiu-hi les verdures uns 15 minuts, a foc mitjà.

Paso 3 Hélices sin gluten con boloñesa vegetal

4. Ofegueu el tofu amb les verdures uns 5 minuts.

Paso 4 Hélices sin gluten con boloñesa vegetal

5. Afegiu-hi el tomàquet i l'orenga, i cuineu-ho tot junt uns 10 minuts.

Paso 5 Hélices sin gluten con boloñesa vegetal

6. Poseu aigua a bullir en una olla i coeu-hi la pasta el temps que indiqui el fabricant.

Paso 6 Hélices sin gluten con boloñesa vegetal

7. Afegiu-hi la sal a mitja cocció i no escorreu la pasta amb aigua freda; traieu-la de l'olla amb una escumadora o unes pinces o coleu-la en una escorredora o colador i barregeu-la amb la salsa.

Paso 7 Hélices sin gluten con boloñesa vegetal

8. Afegiu-hi una mica d'oli cru, salpebreu-ho amb un molinet de pebre i empolseu-ho amb formatge al gust.

Paso 8 Hélices sin gluten con boloñesa vegetal

Elaboració de la pasta sense gluten de Mercadona

Els tirabuixons vegetals sense gluten de Mercadona s’elaboren a Gravina in Puglia (Itàlia), on seleccionen acuradament matèries primeres que estan completament lliures de gluten, de manera que són aptes per a les persones celíaques.

Aquest procés es fa en un establiment que està preparat i dedicat exclusivament als productes sense gluten. Gràcies a això, té la certificació ELS (Sistema de Llicència Europeu), que està regulat per l'AOECS (Associació de Societats Europees de Celíacs).

Altres recomanacions

Una altra bona recepta de pasta sense gluten, ideal per passar els mesos més freds, és la d’Espaguetis sense gluten amb salsa marinera. I si busques més idees per cuinar que t'ajudin en el dia a dia, t'oferim aquesta selecció de receptes.

Et ve de gust un bon aperitiu lliure de gluten? Les Puntes sense gluten, perfectes per dipejar o acompanyar les tapes més cruixents, les pot consumir tota la família, ja que tampoc contenen lactosa.

Tasteu-les amb l’Hummus de llenties de Mercadona, que tampoc conté gluten i que, a més, està boníssim amb pastanaga i api tallats en bastonets.