Mercadona t'ofereix un servei de suc de taronja fresc i natural acabat d'esprémer, molt pràctic i còmode.

Suc de taronja de Mercadona acabat d'esprémer

20 de juny de 2018

Avui és el Dia Internacional del Suc. A Mercadona ens volem sumar a la celebració amb el nostre suc de taronja acabat d'esprémer, que està a la teva disposició a qualsevol de les nostres botigues.

Gaudeix d'un suc de taronja a Mercadona fresc i natural

Recordes aquells temps en què calia emportar-se les taronges per esprémer a casa? Requeria temps i esforç, oi?

Doncs allò ja és història; Mercadona ho va voler posar molt més fàcil i, des de fa més d'un any, ja funciona a totes les nostres botigues un servei de suc de taronja acabat d'esprémer.

D'aquesta manera, oferim la màxima comoditat i el millor servei als nostres clients posant al seu abast, de manera molt pràctica, un suc de taronja exquisit, fresc i natural.

Suc de taronja de Mercadona a punt per emportar

La màquina d'autoservei de suc de taronja instal·lada a la secció de Fruita i Verdura és molt fàcil de fer servir i del tot segura per al consumidor.

Gràcies a ella et pots endur en qualsevol moment la teva ampolla de suc de taronja acabat d'esprémer per consumir quan vulguis i on vulguis, sense haver de carregar amb les taronges ni esprémer-les a casa.

Elaborat amb taronges d'origen nacional, bo, sa i refrescant. Suc de taronja natural embotellat a l'instant, fàcilment, sense cap esforç i sense perdre ni un segon.

Amb aquest servei de Mercadona, beure suc de taronja mai no ha estat tan fàcil!

Celebra el Dia Internacional del Suc amb Mercadona i el nostre suc de taronja acabat d'esprémer.

Altres recomanacions

Si vols saber més coses de les Taronges espanyoles de Mercadona, et recomanem aquest article.