Ron Fresa Perla de las Islas de Mercadona

Sorprèn als teus convidats amb el Rom Fresa Perla de las Islas de Mercadona

04 de gener de 2017

Si tens convidats a sopar o estàs organitzant una festa, un Rom Fresa Perla de las Islas barrejat amb refresc de llima-llimona sorprendrà als teus familiars i amics amb el seu bonic color i el seu deliciós sabor a maduixa.

Un toc de maduixa irresistible en la teva beguda


El Rom Fresa Perla de las Islas de Mercadona té un innovador color rosa i una sorprenent i intensa aroma a maduixes. És ideal per combinar-lo amb refresc de llima-llimona.
Amb aquesta beguda tens garantit el toc original a les teves festes i reunions. A l'hora de preparar un combinat, ofereix aquest rom amb sabor a maduixa i gaudeix d'aquests moments d'oci especials compartits amb els teus éssers estimats. La beguda perfecta que anaves buscant perquè els teus convidats quedin gratament sorpresos i complaguts.

Una forma diferent de gaudir d'una beguda refrescant


Cansat de les combinacions més tradicionals? El Rom Fresa Perla de las Islas de Mercadona ens ofereix una forma diferent, divertida i original de delectar-se amb una copa refrescant.
Contemplar aquest exòtic rom de color rosa banyant la nostra copa és tot un plaer per als sentits.

Consell per preparar una beguda amb Rom Fresa Perla de las Islas de Mercadona


Preparar aquesta beguda és molt senzill, no és necessari ser cap expert en cocteleria. Només has de posar 3 o 4 glaçons en la copa o got que vagis a utilitzar, abocar una petita quantitat d'aquest rom i barrejar-lo amb refresc de llima-llimona. Aquesta és la forma bàsica d'elaboració d'aquesta beguda.
Els més imaginatius poden optar per amanir aquest combinat amb maduixes naturals, una opció que potenciarà el sabor original del rom, o buscar altres formes d'aromatitzar-lo perquè quedi totalment al seu gust.

Mercadona aposta pels productes fabricats a Espanya. Aquest rom està fabricat a Canàries, una mostra més del nostre ferm compromís en aquest sentit.
Ja saps, si vols que la teva festa o reunió sigui un autèntic èxit, prepara als teus convidats unes begudes amb Rom Fresa Perla de las Islas de Mercadona. Vas a sorprendre!

Altres recomanacions


Al teu convidat li agrada el sabor a maduixa però prefereix les begudes amb ginebra? Mercadona t'ho posa fàcil per complaure-li. Serveix-li nostra Ginebra Sheriton Strawberry, amb una exòtica pinzellada de maduixa.


I per als que agraden d'un altre tipus de begudes, pots oferir-los els nostres vins i sidres de Mercadona.


I, si prefereixes begudes sense alcohol, et recomanem els Còctels sense alcohol de Mercadona: Mojito o Pinya Colada.