Sopas con Wonton de Langostino y de Langostino con Fideos

Sopa amb Wonton de Llagostí, amb o sense fideus

29 de març de 2017

Ja pots assaborir l'autèntica i típica sopa asiàtica amb la Sopa amb Wonton de Llagostí de Mercadona.

La Sopa amb Wonton de Llagostí és una deliciosa recepta provinent directament de Tailàndia, que es consumeix de forma habitual en tota Àsia. A Estats Units és número 1 en vendes i per fi ha arribat a Espanya, en dues modalitats perquè triïs la que prefereixis: Sopa amb Wonton de Llagostí i fideus, i Sopa amb Wonton de Llagostí (sense fideus).

2 varietats per escollir:

La Sopa amb Wonton de Llagostí de Mercadona pots trobar-la en dues variants.

  • Sopa amb Wonton de Llagostí:

Elaborada a força de deliciosos llagostins embolicats en pasta, bleda xinesa i una saborosa sopa.

Aquest plat és recomanable per servir com a entrant abans dels plats principals d'un menjar.

  • Sopa amb Wonton de Llagostí i Fideus. En aquest cas tens els apetitosos llagostins embolicats en pasta Wonton acompanyats dels característics fideus Ramen, a més d'incloure també bleda xinesa i sopa.

Aquesta recepta conté una ració que pot servir-se com a plat principal d'un menjar per a una persona o, també, es pot col·locar com a plat per compartir entre tots els comensals.

Com preparar la Sopa amb Wonton de Llagostí de Mercadona

La Sopa amb Wonton de Llagostí que trobaràs a Mercadona, en les seves dues variants (amb i sense fideus) és molt fàcil de preparar. Està presentada en un recipient que simplement has d'obrir i afegir aigua fins a la marca del bol. Després col·loquem la tapa sense tancar-lo per complet, atès que així permetrem la sortida de vapor durant la cocció.

El millor de tot és que prèviament pots guardar la Sopa amb Wonton en el congelador o en el frigorífic. Es pot preparar directament de les dues formes, l'única diferència és que congelat podràs conservar-lo fins a 18 mesos sense perdre les seves propietats, mentre que descongelat en el frigorífic és recomanable consumir-la abans que passin 3 dies.

Una vegada obert l'envàs i emplenat amb aigua, l'única cosa que has de fer és introduir el bol en el microones. En ser dues sopes amb ingredients diferents el temps de cocció també varia.

  • Sopa amb Wonton de Llagostí: simplement has d'escalfar en microones a màxima potència (900 - 1000 Watts) durant 4 minuts.
  • Sopa amb Wonton de Llagostí i Fideus: en canvi, ha d'estar en el microones a màxima potència fins a 6 minuts. És recomanable per a una presentació i cocció perfecta, treure-ho als 3 minuts i remoure una mica els fideus.

En tal sols 4 o 6 minuts pots tenir llesta una autèntica recepta típica d'Àsia. Gaudeix ara en el menjar o com a entrant de la Sopa amb Wonton de Llagostí i la Sopa amb Wonton de Llagostí i Fideus que només trobaràs a Mercadona.

Altres recomanacions

Un altre menjar oriental que tens disponible a Mercadona és el de Fideus Orientals de Pollastre Yum Yum, una deliciosa recepta molt còmoda de preparar en tan sols 3 minuts.

I si vols un plat oriental amb llagostins i curri, et recomanem l'Arròs Tikka Masala d'Hacendado, també molt senzill i ràpid de preparar, amb un sabor únic gràcies a les seves llavors de rosella.