Snacks de fruta deshidratada de Mercadona

Snacks de fruita deshidratada

08 de gener de 2020

Has tastat els nostres deliciosos Snacks de fruita deshidratada? Tens a la teva disposició les nostres bossetes de pinya i poma.

Són ideals per consumir a qualsevol hora del dia: per esmorzar, en amanides, entre hores... A més, els envasos són de mida petita, de manera que te'ls pots endur a tot arreu!

Com es produeix la fruita deshidratada de Mercadona?

La fruita deshidratada s'elabora eliminant tota l'aigua que conté la fruita, però mantenint-ne intactes les propietats. Aquests snacks estan elaborats amb fruita natural 100 %, sense sucres afegits.

Saps que cada bossa equival a una peça de fruita sencera? Només cal que l'obris i gaudeixis del seu sabor.

A més, aquests snacks no contenen gluten, per la qual cosa també que són aptes per a persones celíaques.

També els pots combinar a la perfecció amb els nostres dàtils en branca: un acompanyament exquisit que et deixarà sense paraules.

Idees per consumir els nostres productes

Pots prendre fruita deshidratada i dàtils en combinació amb dolç o salat, com un snack o per postres. També la pots combinar amb amanides o iogurts. Hi ha moltíssimes opcions. Para atenció a aquestes idees:

Texto 1 Imagen Fruta deshidratada

  • Et ve de gust un bon esmorzar per començar el dia? No ho dubtis: afegeix la teva fruita deshidratada preferida al bol de iogurt, cereals, nous, etc. Boníssim!

Texto 2 Imagen Fruta deshidratada

  • Si necessites un refrigeri entre àpats, aquests productes són perfectes per picar alguna cosa quan ho necessitis. I si vols anar més enllà, prepara't un pica-pica exquisit i lleuger: per exemple, afegeix una mica de poma deshidratada en un bol de fruita seca amb anacards, festucs, ametlles... I a gaudir!

Texto 3 Imagen Fruta deshidratada

  • Tant la pinya com la poma deshidratades i els dàtils combinen a la perfecció amb amanides verdes i, a més, donen un toc exòtic molt agradable. Prepara-les com més t'agradi; el límit està en la teva imaginació!

Altres recomanacions

Vols unes Postres +Proteínas per acompanyar aquest snack? O prefereixes un Suc de taronja acabat d’esprémer?