Ensaladas de Mercadona, productos de proximidad listos para consumir.

Segueix una dieta mediterrània amb les nostres amanides

05 de maig de 2017

Les amanides són bàsiques en la nostra dieta mediterrània, característica del nostre estil de vida.

Gens millor per cuidar-te que consumir productes frescs i naturals. Mercadona t'ho posa molt fàcil amb les seves amanides elaborades a Espanya, que permeten la seva combinació amb una gran varietat d'ingredients en exquisides receptes. A més, són molt pràctiques i senzilles de preparar.

Gran varietat d'amanides de Mercadona, llestes per consumir

T'oferim amanides saboroses i llestes per consumir per a tota la família, que es distingueixen per la seva àmplia varietat i màxima frescor, perquè preparis els teus menús de la forma més pràctica possible.

Aquestes amanides llestes per consumir s'elaboren amb 30 tipus diferents de verdures. És el cas de les clàssiques “4 Estacions” o “Iceberg”, i també d'altres més especials com “Brots tendres” o l'amanida preparada “Ensalight”.

Aquestes amanides són de l’interproveïdor Verdifresh. Aquestes amanides faciliten al consumidor una dieta sana i equilibrada, amb aliments baixos en calories, i permeten complir a més amb la recomanació de consumir 5 racions de fruites o verdures al dia.

Amanides de Mercadona elaborades a Espanya amb matèries primeres de proximitat

Mercadona continua fidel al seu compromís amb els productes de proximitat. En aquest cas, les matèries primeres són espanyoles i l'elaboració es realitza també al nostre país.

Les verdures de fulla, com iceberg, escarola, ruca, espinacs, brots de batavia o lollo, que componen aquestes amanides, procedeixen del sud-est peninsular. Verdifresh també compta amb proveïdors agrícoles en altres regions com Castella i Lleó, o cultius propis en les Illes Canàries, la qual cosa permet assegurar sempre la màxima frescor i el servei constant els 365 dies de l'any.

Per garantir el cultiu en territori nacional al llarg de tot l'any, Verdifresh diversifica juntament amb els seus proveïdors les zones de producció on recull les verdures i hortalisses. Així, durant vuit mesos els principals cultius se situen en zones costaneres del sud-est peninsular, i en els mesos més calorosos la producció es trasllada a zones altes com Granada, Almeria o Albacete.

Verdifresh treballa amb més de 50 productors agrícoles locals, tots ells certificats per l'estàndard internacional Global GAP de bones pràctiques agrícoles.

Finalment, els productes Verdifresh s'elaboren en les quatre plantes que la companyia té a Espanya: Riba-roja de Túria (València), Antequera (Màlaga), Aranda de Duero (Burgos) i Granadilla d'Abona (Tenerife).

Prepara el teu menú amb una de les amanides de Mercadona, cuida la teva salut i gaudeix del plaer més natural.

Altres recomanacions

Una amanida no està completa sense el seu amaniment. Utilitza Oli d’Oliva Verge Hacendado o el més pur Oli d’Oliva Verge Extra Hacendado, el que prefereixis.