Cerveza Tiguana de Mercadona con un suave toque a tequila.

Refresca't amb la Cervesa Tiguana, amb sabor tequila

11 de abril de 2017

Els amants de la cervesa ja poden gaudir amb la Cervesa Tiguana de Mercadona amb sabor tequila, una combinació sorprenent.

Es tracta d'una cervesa tan refrescant com qualsevol altra, amb menys escuma però amb un sabor diferent i molt característic del tequila: beguda destil·lada originària del popular estat mexicà de Jalisco.

Gaudeix de l'exòtic sabor a tequila de la Cervesa Tiguana

T'atreveixes amb aquesta nova cervesa d'aromes mexicanes? Beure Cervesa Tiguana és tota una experiència que no et deixarà indiferent.

La Cervesa Tiguana de Mercadona es presenta en packs de 4 ampolles de 33 cl. i en packs divisibles de 6 llaunes de 33 cl. cadascuna, perquè la gaudeixis on i com vulguis.

El toc d'aroma i sabor a tequila és lleuger i subtil, molt plaent per al paladar. La cervesa Tiguana conté 5,9% graus d'alcohol.

Un consell: el millor és prendre-la molt freda i deixar-se seduir pel seu exòtic sabor, a l'estil d'alguna de les cerveses que es consumeixen a Mèxic. Atreveix-te a refrescar-te amb l'agradable toc a tequila de la Cervesa Tiguana!

Altres recomanacions

Si vas buscant un altre tipus de cervesa, a Mercadona trobaràs un ampli assortiment per a tots els gustos, per exemple la Cervesa Radler Steinburg de Mercadona amb sabor llimona.

I, si vols picar alguna cosa mentre gaudeixes d'aquesta cervesa, prova els Snacks de Blat de moro Hacendado i els Aperitius d’Hacendado Cocktail i Blat de Moro Fregit Cruixent.