La Peixateria de Mercadona et proposa una varietat interessant de receptes per compartir amb els que més estimes en aquestes dates tan assenyalades. Entre d'altres plats de peix i marisc, et suggerim calamars farcits, lluç, cassoletes de surimi, musclos amb salsa i salmó al forn, amb elaboracions d'allò més originals i apetitoses. Les descobreixes amb nosaltres?
Aprèn a preparar aquestes receptes delicioses i sorprèn els teus convidats aquest Nadal. Descarrega des d'aquí totes les receptes de la Peixateria de Mercadona:
El salmó és un peix saborós que, fet al forn, manté tota l'elegància del seu sabor. Aquesta recepta de Salmó al Forn amb Bacó i Ceba Caramel·litzada es prepara amb dues textures de tomàquet, que li aporten frescor i un toc de color atractiu. Una aposta segura per encertar els dinars i els sopars nadalencs.
Segueix el vídeo de la recepta de Salmó al Forn amb Bacó i Ceba Caramel·litzada
Ingredients per a 4 persones:
- 4 lloms o filets de salmó fresc sense espines de 200 g aproximadament cada un
- 2 safates de daus de bacó
- 6 cullerades soperes de ceba caramel·litzada
- 2 tomàquets mitjans
- 8 cirerols
- Cibulet
- Bitxo
- Popurri de pebres
- Sal grossa
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, aquí tens l'elaboració completa d'aquest guisat exquisit.
1. En una safata d’anar al forn, disposeu-hi vuit rodanxes de tomàquet.
2. Col·loqueu sobre les rodanxes de tomàquet els quatre lloms de salmó amb la pell cap avall.
3. Salpebreu-ho al gust.
4. Poseu la ceba caramel·litzada al damunt dels lloms de salmó.
5. Afegiu-hi les tires de bacó.
6. Feu-ho al forn entre 15 i 20 minuts, a 180 º.
7. Emplateu-ho amb dos cirerols tallats per la meitat i empolseu-ho amb cibulet tallat ben petit i bitxo esmicolat.
Altres recomanacions
Visita el nostre apartat de receptes si necessites més idees per cuinar aquest Nadal i sorprèn els teus convidats.
Per fer boca, res com uns entrants que ens preparin per al plat principal. Selecciona els que més t'agradin.