Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".
La Peixateria de Mercadona et proposa una varietat interessant de receptes per compartir amb els que més estimes en aquestes dates tan assenyalades. Entre d'altres plats de peix i marisc, et suggerim calamars farcits, lluç, cassoletes de surimi, musclos amb salsa i salmó al forn, amb elaboracions d'allò més originals i apetitoses. Les descobreixes amb nosaltres?
Aprèn a preparar aquestes receptes delicioses i sorprèn els teus convidats aquest Nadal. Descarrega des d'aquí totes les receptes de la Peixateria de Mercadona:
El salmó és un peix saborós que, fet al forn, manté tota l'elegància del seu sabor. Aquesta recepta de Salmó al Forn amb Bacó i Ceba Caramel·litzada es prepara amb dues textures de tomàquet, que li aporten frescor i un toc de color atractiu. Una aposta segura per encertar els dinars i els sopars nadalencs.
Segueix el vídeo de la recepta de Salmó al Forn amb Bacó i Ceba Caramel·litzada
Ingredients per a 4 persones:
4 lloms o filets de salmó fresc sense espines de 200 g aproximadament cada un
2 safates de daus de bacó
6 cullerades soperes de ceba caramel·litzada
2 tomàquets mitjans
8 cirerols
Cibulet
Bitxo
Popurri de pebres
Sal grossa
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, aquí tens l'elaboració completa d'aquest guisat exquisit.
1. En una safata d’anar al forn, disposeu-hi vuit rodanxes de tomàquet.
2. Col·loqueu sobre les rodanxes de tomàquet els quatre lloms de salmó amb la pell cap avall.
3. Salpebreu-ho al gust.
4. Poseu la ceba caramel·litzada al damunt dels lloms de salmó.
5. Afegiu-hi les tires de bacó.
6. Feu-ho al forn entre 15 i 20 minuts, a 180 º.
7. Emplateu-ho amb dos cirerols tallats per la meitat i empolseu-ho amb cibulet tallat ben petit i bitxo esmicolat.
Altres recomanacions
Visita el nostre apartat de receptes si necessites més idees per cuinar aquest Nadal i sorprèn els teus convidats.
Per fer boca, res com uns entrants que ens preparin per al plat principal. Selecciona els que més t'agradin.
La millor manera de començar un dinar o un sopar de Nadal és amb un bon assortiment d'aperitius per anar obrint la gana, entrar en conversa amb la resta dels convidats i preparar-nos per als plats forts. Molt sovint, l'èxit d'una reunió s'aconsegueix partint d'un bon aperitiu.
A Mercadona ens agrada aquest costum tan nostre. És per això que, aquestes dates, el cuidem al ...
El Nadal és època de reunions, retrobaments, dinars i sopars en les quals compartim el temps amb familiars o amics que poden ser inoblidables. Per això és convenient cuidar-los al màxim, sobretot si som els amfitrions.
Per si de cas en estes festes tens convidats per a dinar o sopar, hem preparat una selecció de Receptes de Mercadona amb les quals sorprendràs els teus sers estimats.
Bombons, torrons, trufes, mantecados, polvorons... Per Nadal podem gaudir d’una gran varietat de dolços boníssims! Una tradició que complim any rere any.
Prepara les festes amb temps i tria els teus dolços favorits per tenir-los a punt quan arribin les trobades de Nadal. Disposem d'un ampli assortiment, perquè puguis oferir als teus convidats el que més els agradi.