Ús de galetes

Utilitzem "galetes" pròpies i de tercers per elaborar el lloc. Si continua navegant accepta el seu ús.

Més informació i política de galetes.

Recepta de Salmó al Forn amb Bacó i Ceba Caramel·litzada, suggeriment exquisit de la nostra Peixateria per a aquest Nadal.

Receptes de Peix per a aquestes festes

07 de desembre de 2018

La Peixateria de Mercadona et proposa una varietat interessant de receptes per compartir amb els que més estimes en aquestes dates tan assenyalades. Entre d'altres plats de peix i marisc, et suggerim calamars farcits, lluç, cassoletes de surimi, musclos amb salsa i salmó al forn, amb elaboracions d'allò més originals i apetitoses. Les descobreixes amb nosaltres?

Aprèn a preparar aquestes receptes delicioses i sorprèn els teus convidats aquest Nadal. Descarrega des d'aquí totes les receptes de la Peixateria de Mercadona:

recetas pescadería catalán Imagen folleto

El salmó és un peix saborós que, fet al forn, manté tota l'elegància del seu sabor. Aquesta recepta de Salmó al Forn amb Bacó i Ceba Caramel·litzada es prepara amb dues textures de tomàquet, que li aporten frescor i un toc de color atractiu. Una aposta segura per encertar els dinars i els sopars nadalencs.

Segueix el vídeo de la recepta de Salmó al Forn amb Bacó i Ceba Caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 lloms o filets de salmó fresc sense espines de 200 g aproximadament cada un
  • 2 safates de daus de bacó
  • 6 cullerades soperes de ceba caramel·litzada
  • 2 tomàquets mitjans
  • 8 cirerols
  • Cibulet
  • Bitxo
  • Popurri de pebres
  • Sal grossa

Pas a pas:

Si vols seguir el procés pas a pas, aquí tens l'elaboració completa d'aquest guisat exquisit.

1. En una safata d’anar al forn, disposeu-hi vuit rodanxes de tomàquet.

Dispón en una fuente de horno 8 rodajas de tomate.

2. Col·loqueu sobre les rodanxes de tomàquet els quatre lloms de salmó amb la pell cap avall.

Colocar sobre las rodajas de tomate los cuatro lomos de salmón con la piel hacia abajo.

3. Salpebreu-ho al gust.

Salpimentar al gusto el salmón.

4. Poseu la ceba caramel·litzada al damunt dels lloms de salmó.

 Incorpora sobre los lomos de salmón la cebolla caramelizada.

5. Afegiu-hi les tires de bacó.

Añadir las tiras de bacon al salmón.

6. Feu-ho al forn entre 15 i 20 minuts, a 180 º.

Hornear durante 15-20 minutos a 180º.

7. Emplateu-ho amb dos cirerols tallats per la meitat i empolseu-ho amb cibulet tallat ben petit i bitxo esmicolat.

Emplatar con 2 tomates cherry partidos por la mitad y espolvorear con cebollino picado y cayena desmenuzada.

Altres recomanacions

Visita el nostre apartat de receptes si necessites més idees per cuinar aquest Nadal i sorprèn els teus convidats.

Per fer boca, res com uns entrants que ens preparin per al plat principal. Selecciona els que més t'agradin.