Ja és temporada de verat. T'agrada? Aquest peix blau és ideal per al teu cistell equilibrat, ric en vitamina A, vitamines del grup B, vitamina D i vitamina E. A més, és font d'àcids poliinsaturats, però sobretot destaca per la seva alta aportació d'omega-3, una de les més elevades en un peix blau.
Aprofita que n'és temporada i incorpora’l al teu menú per gaudir-ne de totes les propietats, gust i frescor.
Vols aprendre a preparar una excel·lent recepta de verat amb ceba? Aquesta preparació requereix pocs ingredients: menys és més! No necessita molta elaboració a la cuina, és fàcil i la pots tenir a punt en mitja hora. A més, és absolutament deliciosa.
Segueix el pas a pas de la nostra recepta de verat amb ceba
Ingredients per a 2 persones
- 2 verats sense espines i en lloms
- 2 cebes
- 1 pastanaga
- Oli d'oliva
- 1 fulla de llorer
- All laminat
- Un rajolí de vi blanc
- Sal
Pas a pas:
1. Talla la ceba i la pastanaga a la juliana. Ofega les verdures en una paella amb un rajolí d'oli d’oliva.
2. Afegeix-hi el llorer i l'all laminat, i sala-ho.
3. Amb les verdures ben ofegades, afegeix-hi vi blanc i fes-ho bullir. Cuina-ho un parell de minuts perquè l'alcohol s’evapori.
4. Posa els lloms de verat per la part de la pell damunt la ceba i la pastanaga i deixa-ho coure lentament, uns 10 minuts, fins que el peix estigui al punt.
5. Emplata-ho amb les verdures.
Altres recomanacions
Disposem de cinc tipus diferents de ceba, ingredient imprescindible per a aquest guisat.
Serveix-te unes bones postres. Recorda que també és temporada de maduixots. Et suggerim mesclar-los amb gelat de vainilla en aquesta recepta senzilla.
Si t'agraden els plats de peix, descobreix aquestes exquisides receptes amb pagre.