T'ensenyem a preparar una recepta saborosa de Tataki de Salmó. Segueix la nostra guia pas a pas.

Recepta de Tataki de Salmó

18 de abril de 2019

Et ve de gust cuinar una recepta exquisida de Tataki de Salmó? El tataki és un dels plats orientals més coneguts d’arreu del món, una manera molt original de menjar peix.

Només has de marinar el llom de salmó amb salsa de soja, arrebossar-lo amb llavors de sèsam, fer-lo a la paella i... gaudeix a casa teva d'aquesta deliciosa recepta japonesa!

Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Tataki de Salmó

Ingredients per a 4 persones:

  • Llom de salmó noruec
  • Carbassó
  • Llavors de sèsam
  • Cibulet
  • Llima
  • Salsa de soja
  • Sal

Pas a pas:

Si vols preparar aquesta exquisida recepta oriental, segueix els passos que t'indiquem tot seguit.

1. Marineu el salmó amb salsa de soja durant 5 minuts.

Paso 1 Imagen Tataki Salmón

Paso 2 Imagen Tataki Salmón

2. Talleu el carbassó a tires ben primes.

Paso 3 Imagen Tataki Salmón

3. Amaniu el carbassó amb suc de llima, sal i oli.

Paso 4 Imagen Tataki Salmón

Paso 5 Imagen Tataki Salmón

Paso 6 Imagen Tataki Salmón

4. Arrebosseu el salmó amb el sèsam.

Paso 7 Imagen Tataki Salmón

Paso 8 Imagen Tataki Salmón

5. Cuineu-lo durant 20 segons per totes quatre bandes.

Paso 9 Imagen Tataki Salmón

6. Talleu el salmó a rodanxes d'1 centímetre.

Paso 10 Imagen Tataki Salmón

7. Feu una base de carbassó.

Paso 11 Imagen Tataki Salmón

8. Poseu-hi el salmó en forma de dòmino.

Paso 12 Imagen Tataki Salmón Paso 12

9. Ratlleu la llima sobre les rodanxes de salmó.

Paso 13 Imagen Tataki Salmón

10. Decoreu-ho amb el cibulet.

Paso 14 Imagen Tataki Salmón

Paso 15 Imagen Tataki Salmón

Altres recomanacions

Si vols preparar altres receptes de peix, prova de fer aquesta Recepta de Lluç amb verduretes al vapor. I descobreix altres receptes de peix, senzilles i boníssimes.