Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".
A mesura que ens endinsem en la tardor, cada vegada venen més de gust els plats de cullera calents, que ens alleugen de la baixada de temperatures i ens preparen per rebre l'hivern.
Et presentem la nostra exquisida recepta de Sopa Minestrone, que s’elabora fonamentalment amb verdures. Una sopa tradicional, rica en sabors i combinacions de textures, que pots preparar a casa teva. És ben fàcil.
Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Sopa Minestrone
Ingredients:
Verdures de temporada:
2 troncs d'api
1/2 carabassó
2 pastanagues
200 g de col
12 tomàquets cherry
1 porro
50 g de mongeta tendra
1 os de pernil
4 ous
2 litres de brou de verdures
3 cullerades de mongeta vermella
½ got de vi blanc
Alfàbrega
200 g de fideus gruixuts
Formatge grana padano
2 grans d'all
Pas a pas:
1.Coeu els ous durant 4 minuts i reserveu-los en aigua freda.
2. Escalfeu el brou de verdures amb l'os de pernil, a foc moderat, mentre prepareu les verdures.
3. Talleu a quadrets l'api, les pastanagues, les mongetes tendres, la col, el carabassó, el porro i els tomàquets.
4. Piqueu l'all.
5. En una paella amb oli, ofegueu-hi totes les verdures, menys el carabassó i els tomàquets.
6. Salpebreu-les.
7. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s’evapori tot l'alcohol.
8. Incorporeu-hi el brou i coeu-ho 5 minuts, a foc moderat.
9. Afegiu-hi el carabassó
10. Afegiu-hi els fideus i coeu-los entre 11 i 13 minuts.
11. Apagueu el foc i incorporeu-hi els tomàquetscherry i les mongetes.
12. Serviu-ho sobre un ou escalfat.
13. Empolseu-hi el formatge i decoreu-ho amb fulles d'api i alfàbrega.
Altres recomanacions
Si vols més idees per preparar dinars i sopars, visita la nostra secció de Receptes.
A mesura que ens endinsem en la tardor, cada vegada venen més de gust els plats de cullera calents, que ens alleugen de la baixada de temperatures i ens preparen per rebre l'hivern.
Et presentem la nostra exquisida recepta de Sopa Minestrone, que s’elabora fonamentalment amb verdures. Una sopa tradicional, rica en sabors i combinacions de textures, que pots preparar a casa teva. És ben fà...
Si encara no has tastat el Satai de Tofu, et portem una recepta molt especial perquè gaudeixis d’aquest plat d'origen asiàtic. I si ja ho has fet, et proposem que aquest cop siguis tu qui el prepari a casa amb l'ajut d'aquest vídeo.
L’elaborem amb tofu, verdures i una salsa exquisida de llet de coco i cacauets. Et ve de gust?
Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Satai de T...
T'ensenyem a preparar una Amanida Tèbia de Cigrons amb cues de Gambot. És una recepta deliciosa i molt fàcil de fer, amb una barreja de sabors d’allò més interessant.
Un plat especialment indicat per a la temporada de tardor que s'acosta.
Sorprèn la família i els amics amb aquesta amanida tan bona. Només has de seguir les nostres indicacions.