T'ensenyem a elaborar pas a pas una recepta de Poke de Cranc, molt fàcil de preparar.

Recepta de Poke de Cranc

31 de juliol de 2019

Vols aprendre a preparar un Poke de Cranc deliciós? Aquest plat lleuger i refrescant, molt fàcil de preparar, és una tendència gastronòmica que triomfa avui dia en molts països.

Segueix el vídeo pas a pas de la nostra versió de Poke de Cranc

Ingredients per a 2 persones:

  • 65 g de carn de cranc Chatka
  • 200 g de gamba cuita pelada
  • 1 ceba tendra
  • 125 g de quinoa blanca i vermella
  • ½ alvocat
  • ½ mango
  • 10 tomàquets cherry
  • Oli d'oliva

Per amanir:

  • 2 xilis de Jalapa
  • Llavors de xia
  • 6 cullerades soperes de salsa de soja
  • ½ aranja
  • Ceba fregida
  • Coriandre

Pas a pas:

Si vols seguir tots els detalls de l'elaboració d'aquesta recepta, aquí tens el pas a pas.

1. Afegiu oli en una paella i ofegueu-hi les gambes.

Paso 1 Imagen Receta Poke Cangrejo

2. Talleu l'alvocat a la juliana.

Paso 2 Imagen Receta Poke Cangrejo

3. Talleu el mango a quadradets.

Paso 3 Imagen Receta Poke Cangrejo

4. Talleu la ceba tendra a la juliana.

Paso 4 Imagen Receta Poke Cangrejo

5. Talleu els tomàquets per la meitat.

Paso 5 Imagen Receta Poke Cangrejo

6. En un plat afegiu el mango, la ceba, l'alvocat, les gambes, els tomàquets, la quinoa i el cranc.

Paso 6 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 7 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 8 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 9 Imagen Receta Poke Cangrejo

​7. Trossegeu els xilis de Jalapa i el coriandre.

Paso 10 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 11 Imagen Receta Poke Cangrejo

8. Espremeu l'aranja sobre els xilis de Jalapa i el coriandre trossejats.

Paso 12 Imagen Receta Poke Cangrejo

9. Afegiu-hi la salsa de soja.

Paso 13 Imagen Receta Poke Cangrejo

10. Amaniu-ho amb la salsa, la xia i la ceba fregida.

Paso 14 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 15 Imagen Receta Poke Cangrejo

Altres recomanacions

Si busques altres plats lleugers i frescos a base de peix, no et perdis aquesta Recepta de Tataki de Salmó.

Més idees per als dinars i sopars a la nostra secció de Receptes.