Vols aprendre a preparar un Poke de Cranc deliciós? Aquest plat lleuger i refrescant, molt fàcil de preparar, és una tendència gastronòmica que triomfa avui dia en molts països.
Segueix el vídeo pas a pas de la nostra versió de Poke de Cranc
Ingredients per a 2 persones:
- 65 g de carn de cranc Chatka
- 200 g de gamba cuita pelada
- 1 ceba tendra
- 125 g de quinoa blanca i vermella
- ½ alvocat
- ½ mango
- 10 tomàquets cherry
- Oli d'oliva
Per amanir:
- 2 xilis de Jalapa
- Llavors de xia
- 6 cullerades soperes de salsa de soja
- ½ aranja
- Ceba fregida
- Coriandre
Pas a pas:
Si vols seguir tots els detalls de l'elaboració d'aquesta recepta, aquí tens el pas a pas.
1. Afegiu oli en una paella i ofegueu-hi les gambes.
2. Talleu l'alvocat a la juliana.
3. Talleu el mango a quadradets.
4. Talleu la ceba tendra a la juliana.
5. Talleu els tomàquets per la meitat.
6. En un plat afegiu el mango, la ceba, l'alvocat, les gambes, els tomàquets, la quinoa i el cranc.
7. Trossegeu els xilis de Jalapa i el coriandre.
8. Espremeu l'aranja sobre els xilis de Jalapa i el coriandre trossejats.
9. Afegiu-hi la salsa de soja.
10. Amaniu-ho amb la salsa, la xia i la ceba fregida.
Altres recomanacions
Si busques altres plats lleugers i frescos a base de peix, no et perdis aquesta Recepta de Tataki de Salmó.
Més idees per als dinars i sopars a la nostra secció de Receptes.