Tasta aquesta varietat de sopa freda que és el Gaspatxo de remolatxa, ideal per als mesos de calor.

Recepta de Gaspatxo de remolatxa

22 de juliol de 2020

Et ve de gust un Gaspatxo de remolatxa? Si hi ha una sopa freda que ve de gust a l'estiu és el gaspatxo. Aquest plat admet nombroses variants; una d'elles és la que s'elabora amb remolatxa, amb el gust típic d'aquesta hortalissa i el seu color tan intens i característic.

Aquesta recepta és molt fàcil de preparar i resulta molt lleugera i refrescant. Apunta-la a la teva llista de receptes favorites per a aquest estiu!

Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Gaspatxo de remolatxa

Ingredients per a 4 persones:

  • 450 g de remolatxa cuita
  • 1 kg de tomàquet de pera
  • 2 grans d'all
  • ½ cogombre
  • ½ pebrot verd
  • ¼ ceba
  • 40 ml d'oli d'oliva
  • 40 ml de vinagre de Xerès
  • 60 g de mató
  • 1 grapadet de nous
  • 10 g de sal

Pas a pas:

Si vols seguir el procés amb detall, aquí tens l'elaboració completa d'aquest gaspatxo tan bo:

1. Talleu el tomàquet a trossos.

Texto 1 Imagen Gazpacho de remolacha

2. Tritureu els tomàquets a la batedora.

Texto 2 Imagen Gazpacho de remolacha

3. Afegiu-hi el pebrot a trossos.

Texto 3 Imagen Gazpacho de remolacha

4. El cogombre pelat i tallat.

Texto 4 Imagen Gazpacho de remolacha

5. Tot seguit, la ceba i els grans d’all.

Texto 5 Imagen Gazpacho de remolacha

6. Per acabar, la remolatxa tallada a trossos.

Texto 6 Imagen Gazpacho de remolacha

7. Poseu-hi sal, oli i vinagre.

Texto 7 Imagen Gazpacho de remolacha

Texto 8 Imagen Gazpacho de remolacha

Texto 9 Imagen Gazpacho de remolacha

8. Tritureu-ho tot.

Texto 10 Imagen Gazpacho de remolacha

9. Serviu-ho en un recipient i coroneu-ho amb mató i nous.

Texto 11 Imagen Gazpacho de remolacha

Altres recomanacions

Si busques receptes refrescants, et recomanem aquesta Sopa freda de meló amb glaçons de llimona i menta.