T'ensenyem a preparar unes Galetes de Halloween boníssimes, el berenar més divertit per a aquest dia màgic.

Recepta de Galetes de Halloween

21 de octubre de 2019

Vols aprendre a preparar un berenar terrorífic? Amb aquestes Galetes de Halloween sorprendràs la família i els amics, tant els grans com els més petits de casa.

Anima't! Aquestes galetes amb forma de fantasma són molt fàcils de fer, sobretot amb la nostra guia pas a pas. I el millor és que estan de por!

Ingredients

  • 2 ous.
  • 250 g de mel.
  • 5 ml d’aroma de vainilla.
  • 200 g de mantega.
  • 1 cullerada d'impulsor.
  • 50 g de cacau en pols.
  • 450 g de farina.
  • Paper vegetal.

Per a la glaça

  • 1 clara d’ou.
  • 250 g de sucre de llustre.
  • 1 rajola de xocolata negra per fondre.
  • 2-3 gotes de llimona.

Pas a pas

1. Poseu en un bol els ous, la mel i l’aroma de vainilla.

Echar en un bol los huevos.

Echar en un bol los huevos y la miel.

Echar en un bol los huevos, la miel y el aroma de vainilla.

2. Bateu-ho.

Batir los huevos, la miel y el aroma de vainilla.

3. Afegiu-hi la mantega i torneu-ho a batre.

Tamizar la harina, el cacao y la levadura.

Añadir la mantequilla y volver a batir.

4. Tamiseu la farina, el cacau i l'impulsor.

Tamizar la harina, el cacao y la levadura.

Tamizar la harina y el cacao.

Tamizar la harina, el cacao y la levadura.

5. Remeneu-ho amb el batedor de barnilles i amb les mans.

Mezclar con las varillas.

Mezclar con las varillas y con las manos.

6. Feu una bola amb la massa i deixeu-la reposar 30 minuts a la nevera.

Hacer una bola con la masa y dejar reposar 30 minutos en la nevera.

7. Per a la glaça: barregeu la clara d'ou, el sucre de llustre i unes gotes de llimona. Bateu-ho i reserveu-ho.

Para el glaseado mezclar la clara de huevo.

Para el glaseado: mezclar la clara de huevo y el azúcar glas.

Para el glaseado: mezclar la clara de huevo, el azúcar glas y unas gotas de limón.

Para el glaseado: mezclar la clara de huevo, el azúcar glas y unas gotas de limón. Batir y reservar.

8. Traieu la massa de la nevera i pasteu-la.

Sacar la masa y amasar.

Amasar.

9. Doneu forma a la massa amb el motlle. Retireu el sobrant i feu-lo servir per fer més galetes.

Dar forma a la masa con el molde.

Retirar el sobrante de masa y utilizar para hacer más galletas.

10. Enforneu les galetes durant 10 minuts, a 200 graus.

Hornear 10 minutos a 200 grados.

11. Deixeu-les refredar i decoreu-les amb la glaça.

Enfriar y decorar con el glaseado.

12. Feu els ulls amb la xocolata fosa.

Hacer los ojos con el chocolate fundido.

I gaudiu d’un berenar terrorífic!

Merienda galletas de fantasmas de Halloween.

Altres recomanacions

Si vols conèixer més plats per als dinars i els sopars, visita la nostra secció de Receptes.