Et presentem una recepta deliciosa que pots incloure als teus àpats des d'avui. El Filet de gall dindi amb salsa de taronja, carbassa i gingebre és un plat que destaca per la seva combinació original de sabors: la suavitat de la carn de gall dindi contrasta amb el gust cítric de la taronja i el toc oriental del gingebre.
Una proposta ideal com a segon plat per dinar, perfecta per preparar-te per a aquesta temporada. Deliciosa i amb un sabor mediterrani increïble.
Segueix el vídeo pas a pas de la recepta de Filet de gall dindi amb salsa de taronja, carbassa i gingebre
Ingredients per a 2/4 persones:
- 2 filets de gall dindi
- 1 grill de taronja per plat
- Ratlladura de pell de taronja
- El suc de mitja taronja
- 50 g de carbassa tallada a dauets per persona
- 10-15 g de gingebre
- 1 culleradeta de farina
- Farigola
- Oli d'oliva
- Popurri de pebres
- Cibulet
- Sal
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, aquí tens l'elaboració completa d'aquesta recepta deliciosa.
1. Talleu a daus 50 g de carbassa per persona.
2. Salteu la carbassa.
3. Ratlleu el gingebre.
4. Espremeu el suc de mitja taronja.
5. Talleu un tros de la pell de la taronja ben petit.
6. Feu una salsa a foc suau amb el gingebre, la pell de taronja i el suc. Afegiu-hi una mica de sal i una culleradeta de farina.
7. Reduïu la salsa a foc suau.
8. Feu els filets de gall dindi a la graella.
9. Salpebreu-los i afegiu-hi farigola.
10. Abaixeu el foc i tapeu-los durant 10 minuts.
11. Emplateu decorant el plat amb un grill de taronja, daus de carbassa i el cibulet.
Per a més informació sobre la campanya de taronges espanyoles de Mercadona, et recomanem que consultis aquest article.
Altres recomanacions
Descobreix la nostra proposta de jornada de Nous Hàbits, que inclou aquest i altres plats equilibrats i deliciosos.
Si t'interessa una altra recepta boníssima de sabors mediterranis, tasta aquest plat de Pollastre de corral amb all i llimona.