T'ensenyem a preparar una Amanida Tèbia de Cigrons amb cues de Gambot. És una recepta deliciosa i molt fàcil de fer, amb una barreja de sabors d’allò més interessant.
Un plat especialment indicat per a la temporada de tardor que s'acosta.
Sorprèn la família i els amics amb aquesta amanida tan bona. Només has de seguir les nostres indicacions.
Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta d'Amanida Tèbia de Cigrons amb cues de Gambot
Ingredients per a 4 persones:
- 400 g de cigrons cuits
- ½ carabassó
- 100 g d'espinacs
- 8 tomàquets cherry
- 1 gra d'all
- 4 cogombrets
- Olives a rodanxes
- 3 cullerades de pinyons
- 250 g de cues de gambot
- Vinagre de Mòdena
- Comí
Pas a pas:
1. Talleu el carabassó.
2. Talleu els tomàquets cherry, els cogombrets i l'all.
3. Daureu els pinyons.
4. Daureu l'all.
5. Afegiu les cues de gambot a l'all.
6. Emplateu els espinacs, els pinyons, el carabassó, els cigrons, els tomàquets cherry, els cogombrets, les olives i les cues de gambot.
7. Amaniu-ho amb oli, vinagre de Mòdena i comí.
Altres recomanacions
Si vols més bones idees per als dinars i els sopars, visita la nostra secció de Receptes.