Aprèn a preparar una recepta deliciosa d'Amanida Tèbia de Cigrons amb cua de Gambot.

Recepta d'Amanida de Cigrons amb Gambot

13 de setembre de 2019

T'ensenyem a preparar una Amanida Tèbia de Cigrons amb cues de Gambot. És una recepta deliciosa i molt fàcil de fer, amb una barreja de sabors d’allò més interessant.

Un plat especialment indicat per a la temporada de tardor que s'acosta.

Sorprèn la família i els amics amb aquesta amanida tan bona. Només has de seguir les nostres indicacions.

Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta d'Amanida Tèbia de Cigrons amb cues de Gambot

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de cigrons cuits
  • ½ carabassó
  • 100 g d'espinacs
  • 8 tomàquets cherry
  • 1 gra d'all
  • 4 cogombrets
  • Olives a rodanxes
  • 3 cullerades de pinyons
  • 250 g de cues de gambot
  • Vinagre de Mòdena
  • Comí

Pas a pas:

1. Talleu el carabassó.

Cortar el calabacín.

2. Talleu els tomàquets cherry, els cogombrets i l'all.

Cortar los tomates cherry.

Cortar los pepinillos.

Cortar el ajo.

3. Daureu els pinyons.

Dorar los piñones.

4. Daureu l'all.

Dorar el ajo.

5. Afegiu les cues de gambot a l'all.

Añadir al ajo las colas de gambón.

6. Emplateu els espinacs, els pinyons, el carabassó, els cigrons, els tomàquets cherry, els cogombrets, les olives i les cues de gambot.

Emplatar con las espinacas

Emplatar los piñones.

Emplatar el calabacín.

Emplatar los garbazos y los tomares cherry.

Emplatar los pepinillos.

Emplatar las aceitunas y las colas de bambón.

7. Amaniu-ho amb oli, vinagre de Mòdena i comí.

Aliñar con aceite

Aliñar con vinagre.

Aliñar con comino.

Ensalada tibia de garbanzos con gambón.

Altres recomanacions

Si vols més bones idees per als dinars i els sopars, visita la nostra secció de Receptes.