Quatre propostes clàssiques per obsequiar els teus convidats amb la copa ideal després d'un dinar o un sopar.

Quatre propostes per als teus convidats

27 de desembre de 2019

Et ve de gust una bona copa per completar un dinar o un sopar entranyables? Busques idees per atendre els convidats? Pren nota: hi ha begudes clàssiques que mai no passen de moda i que els convidats agraeixen sempre.

Descobreix les novetats en ginebres, whisky i crema irlandesa que tenim a Mercadona!

Quatre propostes clàssiques per obsequiar els convidats amb la copa ideal

Són dates de celebracions importants; qualsevol de les copes que et suggerim pot ser el colofó perfecte d’una reunió familiar o d’amics en bon ambient i harmonia.

Gintònic

Un valor segur que, ben preparat, mai no defrauda els partidaris. El secret d'un bon gintònic és servir-lo fred, amb la mesura justa de ginebra, barrejada amb tònica en una proporció 1/4, i amb un toc cítric que refresqui i animi el conjunt.

Tot i que pots preparar el combinat amb qualsevol ginebra que trobis als nostres lineals i que t’agradi, en aquest cas et suggerim Gin Blumara, la nostra ginebra floral elaborada amb part d'alcohol procedent de l’albarinyo. Està elaborada artesanalment amb quinze ingredients botànics.

Tres recomanacions més:

  • Utilitza la mesura del tap per servir la ginebra.
  • Afegeix-hi pell de llimona.
  • És recomanable servir aquesta beguda en una copa baló o similar.

Gin-tonic de Mercadona.

Gintònic maduixa

Una proposta més dolça per a aquestes festes és el gintònic de ginebra maduixa. Per a aquesta preparació de toc exòtic, és ideal la nostra ginebra Glivery, molt especial pel seu color rosa i el gust de maduixa.

Gairebé tot el que s'ha dit anteriorment val per a preparar aquesta copa. Tanmateix, cal tenir en compte que, en aquest cas, prescindim de la ratlladura de llimona, barregem la ginebra amb Refresc de Llima i llimona i hi afegim unes maduixes per arrodonir el gust i la imatge del combinat.

Gin-tonic fresa de Mercadona.

Crema irlandesa

Potser els teus convidats prefereixen aquest licor, una mescla de whisky irlandès i crema de llet, més dens, amb un gust molt marcat, deliciós i inconfusible. Et suggerim una ampolla d'Irish Cream Royal Swan. Serveix aquesta copa amb glaçons!

Crema irlandesa de Mercadona

Whisky

Un altre clàssic entre els clàssics. En aquest cas, també cal servir el Whisky amb glaçons, preferiblement en un got baix i ample de vidre, ja que permet oxigenar la beguda i mantenir-ne el sabor. Un suggeriment: el nostre Whisky Seven Heads encantarà als teus convidats amants d'aquesta beguda.

Whisky de Mercadona.

Altres recomanacions

Coneixes l’àmplia varietat de begudes que pots trobar a Mercadona?