Preparado de Patata y Cebolla Frita de Mercadona

Preparat de Creïlla i Ceba Fregida de Mercadona

23 de juny de 2017

Si t'encanten la truita, les guarnicions o els regirats amb creïlla, ceba i altres ingredients ara tens disponible en Mercadona una solució ràpida i fàcil per preparar aquests plats gairebé sense esforç, el preparat de Creïlla i Ceba Fregida de Mercadona.

Avantatges del preparat de Creïlla i Ceba Fregida de Mercadona

El preparat de Creïlla i Ceba Fregida de Mercadona és l'opció més ràpida i fàcil de fer una truita de creïlla, un regirat o una guarnició.

El seu principal avantatge és que ja s'han realitzat els passos previs consistents a pelar la creïlla i la ceba, tallar-la a trossos, escalfar l'oli i fregir-ho tot de la forma adequada. Gràcies a això estalviaràs treball i temps en la cuina.

La Creïlla i Ceba Fregida de Mercadona està preparada i llesta per utilitzar-se a qualsevol moment. Si vols preparar una truita, només hauràs de tornar a escalfar la barreja, afegir els ous i quallar al gust. En uns pocs minuts estarà llesta per menjar.

I si el que vols és un regirat o preparar una guarnició, només has d'afegir els teus ingredients favorits per a la barreja quan l'oli estigui calent i unir els ous per remenar, fins que estigui quallat tal com prefereixis.

Com aprofitar el Preparat de Truita i Ceba Fregida de Mercadona

El Preparat de Truita i Ceba Fregida de Mercadona s'ofereix en oli per mantenir-se llest per usar a qualsevol moment. Quan vagi a aprofitar-se per a la preparació d'un plat, s'ha d'escórrer l'oli segons es prefereixi.

La quantitat d'ou recomanada per a una ració de Preparat de Truita i Ceba Fregida de Mercadona és de 3 a 4, encara que també pot dependre de les preferències de qui la prepari. Igualment es recomana assaonar amb sal al gust.

Ja pots aprofitar la forma més fàcil i ràpida de preparar truites o regirats amb el Preparat de Truita i Ceba Fregida de Mercadona.

Altres recomanacions

Si el que desitges és acompanyar els teus menjars amb una saborosa ració de creïlles, pots provar les Creïlles Grilló de Mercadona, unes creïlles cruixents prefregides, llestes per fregir i enfornar.

Una altra opció recomanable per combinar amb la teva truita o regirat molt ràpida de preparar l'ofereixen les Delícies de Pollastre de Mercadona, trossos de pollastre en un arrebossat molt cruixent que pots tenir llests en pocs minuts.