Torna Nadal amb les seves postres tradicionals. Te n’oferim una àmplia varietat, perquè aquest moment culminant dels dinars i sopars sigui realment especial i estigui sempre al teu gust i al dels teus convidats.
Quines Postres de Nadal puc trobar a Mercadona?
Postres Xocolata Caramel
Unes postres amb tres capes de textures diferents: una capa de caramel, una de xocolata i una base de galeta.
Postres Triple Xocolata
Unes postres amb tres capes de textures diferents, amb gust intens de xocolata.
Coulant Caramel
Bescuit saborós de caramel, farcit de caramel líquid.
Consum: traieu-lo de la bossa de plàstic, retireu el paper i poseu-lo al microones 20 segons, a màxima potència. Es pot servir amb gelat.
Coulant Xocolata
Bescuit saborós de xocolata, farcit de xocolata líquida.
Consum: traieu-lo de la bossa de plàstic, retireu-ne el paper i poseu-lo al microones 20 segons, a màxima potència. Es pot servir amb gelat.
Tronc de Nadal
Composició:
- Interior: pa de pessic enrotllat de vainilla (blanc) amb farciment de trufa.
- A la superfície, el producte està banyat amb cobertura negra ratllada en forma d'escorça d'arbre i està decorat amb dues plaques de xocolata blanca amb motius nadalencs. La decoració es completa amb boletes vermelles de cereal cruixent amb xocolata, flocs blancs de sucre i arbrets verds de sucre. Aquest any, també es decora amb un bastó de xocolata de colors vermells i blancs, molt infantil i típic de Nadal.
Descongelació aproximada abans del consum:
- 4 hores a la nevera.
- 2 hores i 30 minuts a temperatura ambient.
- No el torneu a congelar un cop descongelat.
Crema de Torró
- Crema de licor dolça i suau.
- Serviu-la molt freda o amb glaçons.
- No la combineu amb begudes cítriques ni amb productes àcids.
Crema Maduixa
- Crema de licor afruitada i suau.
- Serviu-la molt freda o amb glaçons.
- No la barregeu amb altres begudes.
Altres recomanacions
I per acompanyar les sobretaules, no hi ha res millor que uns Dolços de Nadal, perfectes per a endolcir qualsevol moment de les festes.