Per ajudar-te a cuidar la teva alimentació, et presentem una novetat rica en proteïnes i baixa en greixos que no pot faltar al teu cistell equilibrat: pollastre al natural. Té una enorme versatilitat a la cuina, ja que permet preparar nombroses receptes fàcils i delicioses. Pren nota dels nostres suggeriments:
Receptes amb pollastre al natural
Amanida de canonges, blat de moro, pollastre, alvocat, cirerols i llavors de gira-sol
Ingredients:
- 70 g de canonges
- 1 llauna de pollastre al natural
- 50 g de blat de moro dolç
- 60 g d'alvocat
- ½ tomàquet de branca
- 7 g de llavors de gira-sol naturals
- 10 ml de vinagre balsàmic de Mòdena
- 40 ml d’oli d'oliva verge extra
Preparació:
- Prepara una base de canonges en un recipient apropiat.
- Talla el tomàquet en dauets i afegeix-lo juntament amb el blat de moro i l'alvocat tallat a rodanxes fines.
- Esmicola el pollastre al natural sobre l'amanida.
- Escampa-hi les llavors de gira-sol.
- Salpebra i amaneix al gust amb oli i vinagre balsàmic de Mòdena.
Arròs integral saltat amb ou i pollastre
Ingredients:
- 1 got d'arròs integral
- 1 ou
- ½ ceba vermella
- 50 g de pastanaga
- 3 g de gingebre
- 40 ml de salsa de soja
- 1 llauna de pollastre al natural
- Coriandre al gust
- Oli d'oliva verge extra
Preparació:
- En un plat, reserva el gingebre ben picat, la ceba vermella tallada a la juliana molt fina i la pastanaga en bastonets fins.
- En un wok o una paella gran, escalfa dues cullerades d'oli d'oliva verge extra. Afegeix-hi el gingebre ben picat. Quan el gingebre balli, afegeix-hi l'ou prèviament batut. Fes ballar la paella perquè l'ou no s'enganxi.
- Abans que l'ou qualli del tot, afegeix-hi l'arròs integral i esmicola’l bé a la paella. Remena-ho amb energia i fes saltar sempre que puguis, de manera que l'ou i l'arròs s’integrin bé.
- Afegeix-hi la pastanaga i la ceba vermella, totes dues tallades a tires. Salta-ho tot a foc intens durant un parell de minuts.
- Afegeix-hi el pollastre al natural i continua saltant i remenant amb energia.
- Quan l'arròs estigui a punt i la ceba i la pastanaga es comencin a fer, però encara estiguin al dente, afegeixi la salsa de soja per les vores de la paella. No deixis mai de remenar i fer saltar.
- Serveix-ho en un plat i empolsa-hi coriandre picat al gust.
Pasta amb pollastre, cirerols, all i bitxo
Ingredients:
- 200 g de tirabuixons
- 15 cirerols
- 2 grans d'all
- 1 bitxo de Caiena
- 1 llauna de pollastre al natural
- 1 cullerada d'orenga
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Pebre negre al gust
- Formatge ratllat (opcional)
Preparació:
- Bull aigua en una olla gran. Posa-hi una quantitat generosa de sal i afegeix-hi la pasta. Cou-la dos minuts menys del temps que indica el fabricant, ja que s'acabarà de cuinar a la paella.
- En una paella gran, salta els alls picats ben petits en l'oli d'oliva verge extra i seguidament afegeix-hi el bitxo. Quan es comencin a enrossir, afegeix-hi els cirerols, prèviament rentats i amb una lleugera incisió de ganivet a la pell. Salta els tomàquets a la paella fins que es comencin a arrugar.
- Afegeix-hi tota la llauna de pollastre al natural i barrejar-la amb el sofregit. Afegeix els tirabuixons a la mateixa paella i remena amb energia. Cal que tots els ingredients es barregin bé.
- Afegeix dos cullerots de l'aigua de la cocció de la pasta a la paella. Salta-ho i remena amb energia: el midó de la pasta i l'aigua de la cocció s’aniran evaporant i donaran cremositat al conjunt. Afegeix-hi l'orenga i remena per última vegada.
- Quan la pasta estigui a punt, emplata-la. Es pot acabar el plat amb pebre negre acabat de moldre, formatge ratllat o més pollastre al natural.
Altres recomanacions
També pots cuidar els teus esmorzars i berenars amb aquestes receptes amb Cereals Civada Crunchy.