Serveix el millor dels menús nadalencs sense haver de passar-te hores a la cuina amb els plats preparats i masses de pasta fullada de Mercadona.

Plats nadalencs de Mercadona

26 de desembre de 2017

Aquestes festes oblida't de passar llargues hores a la cuina. A Mercadona t'ho posem fàcil i cuinem per a tu. Sorprèn als teus convidats i presenta la millor de les taules nadalenques amb les nostres propostes:

  • Pollastre desossat a mà

Escull entre els nostres dos farciments: prunes, panses i nous; o pernil formatge i ou. Només has d'obrir l'envàs, tallar-ho a rodanxes i servir-ho fred o calent. És ideal com a entrant i perfecte per acompanyar-ho amb salses.

  • Espatlla de be rostida

Un dels plats tradicionals d'aquestes festes; el presentem en una caixa que conté l'espatlla per a dues o tres racions, acompanyada d'un sobre amb la seva salsa. Es pot escalfar en el forn o en el microones. La seva carn és tendra i saborosa; acompanya-la amb creïlles enfornades, verdures o amanida. Tradició en la teva taula amb el sabor de sempre i el mínim temps de dedicació.

  • Masses de Pasta fullada de Mercadona

Riquíssimes masses fresques de pasta fullada, cruixents i lleugeres, ideals per preparar tot tipus de receptes: palmeretes, trenes, vol au vents, croissants o galetes tradicionals de Nadal.

Altres Recomanacions

I amb el cafè… els tradicionals dolços nadalencs promouran la millor de les sobretaules. Viu el Nadal més dolç amb els torrons i l’assortit de galetes de Mercadona; i no t'oblidis dels nostres deliciosos bombons per prendre a qualsevol hora.