Unes postres molt especials a força d'ametlla i cacauet

Pastís Sense Gluten d'ametlla amb caramel i cacauets

12 de setembre de 2017

Si et van les postres, el nou pastís sense gluten de Mercadona, d'ametlla amb caramel i cacauets, superarà totes les teves expectatives: és una combinació absolutament irresistible que inclou una deliciosa base d'ametlla acompanyada de crema de torró, caramel i cacauets torrats. Tot això recobert amb una fina capa de xocolata amb llet. Sona bé, veritat? Doncs sap molt millor!

Pastís sense gluten d'ametlla amb caramel i cacauets al forn

Dins les delicioses postres que tenim a Mercadona, el pastís sense gluten d'ametlla amb caramel i cacauets farà les delícies dels amants del dolç. Ideal per posar el fermall d'or a un fantàstic menjar, una celebració inoblidable, per berenar o per servir entre hores, en qualsevol moment!

Aquest producte de pastisseria sueca està fabricat a Torslanda (Suècia) i es presenta en un envàs de 600 grams. Permet gaudir de 8 a 10 racions.

Sense gluten

Mercadona manté des de fa molts anys un ferm compromís amb el col·lectiu celíac. Aquest saborós pastís no conté gluten, de manera que resulta apte per a persones amb malaltia celíaca i apropiada per a aquelles que segueixin una dieta vegetariana.

No obstant això, aquest pastís d'ametlla, caramel i cacauet conserva tot el sabor dels seus riquíssims ingredients.

Preparació i conservació

Per gaudir d'aquest apetitós pastís d'ametlla amb caramel i cacauet, n'hi ha prou amb descongelar el producte a temperatura ambient durant 40 minuts i ja està llest per servir.

El seu emmagatzematge ha de realitzar-se en el refrigerador a una temperatura mínima de 6ºC durant un màxim de 7 dies, o bé en el congelador a -6°C o menys durant 30 dies.

Unes postres d'irresistible sabor i fàcil preparació! Dóna't un capritx i gaudeix avui mateix el nou pastís sense gluten de Mercadona.

Altres recomanacions

A Mercadona tenim disponibles més pastissos sense gluten. Si no l'has provat ja, et recomanem que gaudeixis del pastís Mousse de Llimona sense gluten de Mercadona, ideal per a tots els nostres clients, incloses les persones celíaques!